Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzGee
aktív tag
Van olyan beadási mód, hogy one cancels another azt keresd
-
tlac
nagyúr
elég sokat írtál, de közben lényegében egyetlen dolog érdekel, hogy tudsz-e közleményt adni ib-n kiutalásnál
erre viszont nem tudok válaszolni, nagyon frissen nyitottam még a számlátaddig elvittem a lépéseket, hogy azt látom, hogy tudok saját magamnak utalni vagy valaki másnak, szervezetnek
utóbbinál több dolog jön elő
-
-
tlac
nagyúr
revolutról utaltam be eur-t többször erste értékpapírszámlára
én nem tudok róla, hogy bármilyen számlát meg kellene jelölni nálukamúgy nem tudom, hogy az ib mennyire szereti ha csak váltónak használod őket
viszont utána számoltál már, hogy mennyibe kerül az erste?
több millió ft befektetésnél valószínű, hogy nem éri meg oda kötni magad (és ha később mégis el akarnál menni, elég fájdalmas lesz a 10k/papír transzfer) -
-
Blaymoira
tag
A díjak itt vannak: https://www.interactivebrokers.com/en/pricing/commissions-spot-currencies.php
Bármilyen nem automatikus konverzió esetén ez érvényes. Igen valószínűleg EUR a base currencyd.
Portfolio fülön, ha kiválasztod a devizát és a ... alatt van a convert menü egyébként ott is lehet választani.Ez a módszer itt market ordert fog használni. Limit orderrel érdemesebb váltani, de ahhoz explicit ordert kell beadni az EUR.HUF tickeren keresztül.
Alapvetően az IDEALPRO az nagy orderekhez van > $20k. De tudtommal mind a kettő az FXCONVERT és az IDEALPRO is T+2 settlementtel dolgozik.
Alapból FXCONVERT van használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PLC programozás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi