- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
BF link (vagy weboldal), itt meg regisztráció után 3 kiválasztott ticker-re látsz asszem 10 vagy 15 mélységű könyvet.
#894 pont ezért jó az BF oldal, látod, hogy kik milyen mennyiséggel vannak alattad/feletted. Igen, ahogy írod, több száz k-nál már nagyon nem mindegy, hogy mennyi a spread. Mondjuk én ilyen mennyiséget több adagban szoktam, mert (pillanatnyi időre) tényleg el tudja vinni az árfolyamot.
Sok manuális order van, de van egy csomó bot is, ami kb 0.1 mp alatt alád rakja az árat
, de általában nem nagy mennyiséggel.
-
Blaymoira
tag
IBKR-en desktop vagy mobil app kell és ott a tőzsde specifikus tickert kiválasztani (legegyszerűbb ISIN-re keresni és akkor megkapod az összes tőzsdét). De alapból csak top of the bookot látod. Level 2 (többi árszinthez) fizetni kell vagy market data snapshotot kell kérni. Bár szerintem ETF-eknél ez annyira nem érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- PlayStation 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest