Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Apple MacBook
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
BF link (vagy weboldal), itt meg regisztráció után 3 kiválasztott ticker-re látsz asszem 10 vagy 15 mélységű könyvet.
#894 pont ezért jó az BF oldal, látod, hogy kik milyen mennyiséggel vannak alattad/feletted. Igen, ahogy írod, több száz k-nál már nagyon nem mindegy, hogy mennyi a spread. Mondjuk én ilyen mennyiséget több adagban szoktam, mert (pillanatnyi időre) tényleg el tudja vinni az árfolyamot.
Sok manuális order van, de van egy csomó bot is, ami kb 0.1 mp alatt alád rakja az árat
, de általában nem nagy mennyiséggel.
-
Blaymoira
tag
IBKR-en desktop vagy mobil app kell és ott a tőzsde specifikus tickert kiválasztani (legegyszerűbb ISIN-re keresni és akkor megkapod az összes tőzsdét). De alapból csak top of the bookot látod. Level 2 (többi árszinthez) fizetni kell vagy market data snapshotot kell kérni. Bár szerintem ETF-eknél ez annyira nem érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest