Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITrex
tag
Sziasztok!
Utóbbi hónapokban kicsit elhanyagoltam a TBSZ-re való befektetést. Inkább DKJ-ba pakolásra koncentráltam, mivel jövő év közepére akarok felhalmozni egy jelentősebb összeget ami fog is kelleni autóvásárlásra. 12.10-én jött a Notification hogy likviditás probléma van a főszámlámon, vonnának le díjat, de nem tudnak, így a pozícióimból fognak, ha nem intézkedek rövid időn belül (sajnos ezt a notificationt már utólag nem találom a Message Centerben...). Tegnap utaltam be a főszámlámra, ma reggel meg is érkezett rá. Mondom akkor egy részét átvezetem szokásosan TBSZ-2024-re, egy részét meg főszámlán hagyom a díjak miatt. Azonban nincs oldalt a kiválasztható számláknál az Internal menüben, alatta van egy olyan menüpont, hogy ha ott nem jelenik meg, lehet kérelmezni hogy szerepeljen ott. Ott ha megadom a számlát (U**..), akkor a következő üzenetet kapom:
Mit ronthatok el?
Vaaagy... még nem fogta fel a rendszer, hogy tudja a főszámlát terhelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kés topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest