Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITrex
tag
Sziasztok!
Utóbbi hónapokban kicsit elhanyagoltam a TBSZ-re való befektetést. Inkább DKJ-ba pakolásra koncentráltam, mivel jövő év közepére akarok felhalmozni egy jelentősebb összeget ami fog is kelleni autóvásárlásra. 12.10-én jött a Notification hogy likviditás probléma van a főszámlámon, vonnának le díjat, de nem tudnak, így a pozícióimból fognak, ha nem intézkedek rövid időn belül (sajnos ezt a notificationt már utólag nem találom a Message Centerben...). Tegnap utaltam be a főszámlámra, ma reggel meg is érkezett rá. Mondom akkor egy részét átvezetem szokásosan TBSZ-2024-re, egy részét meg főszámlán hagyom a díjak miatt. Azonban nincs oldalt a kiválasztható számláknál az Internal menüben, alatta van egy olyan menüpont, hogy ha ott nem jelenik meg, lehet kérelmezni hogy szerepeljen ott. Ott ha megadom a számlát (U**..), akkor a következő üzenetet kapom:

Mit ronthatok el?
Vaaagy... még nem fogta fel a rendszer, hogy tudja a főszámlát terhelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi