Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Köszi az infót mindenkinek, átszámolom, igazából az volt a fő kérdőjel bennem, hogy az adózás hogy alakul.
#635kovaax# Köszi a választ neked is. Igen, tudom, hogyan kell az adót számolni, azt nem tudtam, hogy ezt IB automatikusan megteszi-e, egyáltalán transzfer esetén milyen adat kerül át automatikusan, illetve az árfolyamnál ugye az az árfolyam kell, ami a vétel/eladás pillanatában van, és ezeket honnan tudom meg, ha nekem kell beírni. Amúgy ha mindezt manuálisan megcsinálom, nem tudom elképzelni, hogy ellenőrzésnél a NAV is megteszi ezt .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Új Bontatlan iPhone Air 256Gb - Space Black 3 Év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest