Új hozzászólás Aktív témák
-
Travelos
őstag
Sziasztok!
Még soha nem írtam ebbe a topicba, szóval új vagyok itt, és új vagyok a tőzsdei befektetések világában is.
Nemrég úgy döntöttem, hogy nyitok egy értékpapírszámlát, és kipróbálom magam a tőzsdei befektetésekben. Megnéztem, meghallgattam, elolvastam ezt-azt, és arra a döntésre jutottam, hogy nyitok egy Interactive Brokers számlát (még nem tettem meg). Főbb vonalakban tisztában vagyok a dolgokkal, de van néhány technikai részlet, amit egyszerűen nem lehet összeszedni egy-két website-ról, mert lássuk be, nem olyan egyszerű ez az egész összességében.
Szóval lenne néhány kérdésem, és remélem, hogy az itt fórumozó tapasztalt kollégák választ tudnak adni nagy részükre. Azt is remélem, hogy ezek a válaszok másnak is hasznosak lesznek, ha elolvassák.
Szóval az első dolog:
több külföldi videóban szerepel a lite és pro IB csomag. Magyarországon is létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest