Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
pempellini #12868 üzenetére
Ez biza nagyon jól megy
-
dangerzone
addikt
válasz
Sanyi19 #12824 üzenetére
A memória benchmarkok ram órajel és időzítés, cpu órajel és fsb, valamint alaplap függőek.
Szerintem ezzel az aidás teszttel semmi gond. A ram időzítéseid nem túl jók, se a lapod nem egy hű de csúcs. De ne parázz emiatt. Normális alkalmazások esetén úgysem fogod észrevenni a különbséget.Ami a proci tuningot illeti. Én személy szerint a lapodat okolnám, ha nem megy többet, legalábbis, ha normálisan visszaosztottad a ramokat.
Nem ismerem túlzottan ennek a lapnak a biosát sajnos, így tanácsot nem tudok adni. De szerintem a p41-es chipset miatt nem megy többet.
-
dangerzone
addikt
Na van egy ilyen is.
3600mhz@1,152V - több mint egy tizeddel VID alatt. -
dangerzone
addikt
Na itt a teszt.
E5200
VID: 1,275V R0
4000mhz@1,328VViszont lehet, hogy a hőfokszenzorom szar. Mivel 72-ről 2 perc alatt felmegy 86 fokra, aztán újabb 2 perc alatt visszaesik 72-re, és ezt folyamatosan csinálta prime alatt. Közben a proci hűtőborda meg hideg...
Érdekes.
Mindenesetre a mindennapokra 3600 mhz-t akarok belőni, minél alacsonyabb fesszel. Most majd azt próbálgatom.
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #12814 üzenetére
Inkább blend tesztet tolok. Azzal még kompatibilis a hűtőm.
-
dangerzone
addikt
Na most tesztelem a kis E5200-ast. Nagyon jól megy szerintem. Vid értéken 3800mhz-n stabil.
Csak kár, hogy 1500 forintos hűtő van rajta, mert már így 80 fok prime alatt. -
dangerzone
addikt
Úgy néz ki én is csatlakozom a topikba egy e5200-zal.
Holnap jön meg a picike.
Egy e4300-at vált, ami 3ghz-ig volt stabil.
Ha ez már megy 3600-at, boldog leszek. -
dangerzone
addikt
Hát abból a szempontból ,hogy (immár a második) yorkom jól megy eléggé. Többet megy, mint az utolsó wolfdale-m. Aztán el lehet vele szórakozni.
Amúgy semmi különbség. A tesztprogikon kívül, semmi.
A játékok ugyanolyan júl futnak. De jól futottak a 3,4ghz-re rántott e6750-emmel is pár hónapja.
Talán a supreme commander az egyetlen kivétel. De oda meg már a q6600 is elég volt.
Azért nagyon csak kíváncsi vagyok, mikor jön el a 2 éve egyre sűrűbben emlegetett " egyre több a 4 magot kihasználó alkalmazás, a 2 mag már kevés" dolog.
Mivel beszámítással árulom az éppen pihenő yorkot, még bőven lehet, hogy visszatérek a 2 magosok világába. Aztán hogy mennyi időre, no, az még kérdéses.
Meg aztán egyre kevesebbet játszom. Egyrészt mert egyetem, barátnő , moderntánc eléggé leköt, másrészt meg egyre szarabb játékokat dobnak piacra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest