Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
peetmaster #10956 üzenetére
Óóóó, az a fincsi UD4. Mi mindent megélt az már!
euzsolt:
Az, hogy picit mozog a foglalatban a proci, az teljesen normális. Szinte kizárt, hogy sikerüljön úgy leszorítanod a procit (ha a foglalat hibátlan és a proci rendesen a helyén van), hogy valamelyik tüske ne érintkezzen. Én inkább a hűtő vagy hűtőkeret túlzott meghúzására, esetleg valamilyen szennyeződés bekerülésére gyanakodnék.
-
ffodi
veterán
Ha ezek az alkatrészek vannak benne, és alapon használod a vga-t és a procit, akkor rendben van a táp, de szerintem add el, és vegyél egy kicsit erősebbet, gondolván a jövőre.
A magas euro árfolyam miatt minden drága most.......
Szerintem amiket most érdemes venni, és relatív nem túl drágák, azok az alábbiak:
Corsair GS600
Corsair TX650(esetleg HX szériából hasonló teljesítményű, ha fontos, hogy moduláris legyen, de ezek drágábbak)Hasonló árban esetleg egy 600W-os FSP Aurum, vagy 600W körüli CoolerMaster vagy esetleg Gigabyte tápok azok, amiket én megvennék.
Persze vannak ennél olcsóbbak is, amik jók, felfelé, pedig határ a csillagos ég. Fejlesztésnél mindig azt nézem, hogy tudásban bőven jobb legyen az új alkatrész, mint a jelenlegi, és jó minőségű is legyen, azért ajánlottam ezeket.
Oricalcos:
Ha már megvetted, és nincs szükséged hirtelen pénzre, akkor minek adod el? Időtállób mint egy gyenge lap + i5 750. Ha pedig a HT nem tetszik, kapcsold ki.
-
ffodi
veterán
2x17A-es ág szerintem elég lesz a vga-hoz, illetve alapból a proci sem fogyaszt sokat. 3,8GHz-hez még elégnek kellene lennie, a kérdés csak az, hogy milyen egyéb hardverek vannak még a gépedbe, és mennyi. Mert egy ilyen vga+proci kombónál ugyan elégnek kell lennie ennek a tápnak alap esetben, de ha sok HDD-d van mondjuk mellette +ODD stb.., akkor hamar összejön az a 400W, főleg full terhelésen, és azért nem éppen előnyös dolog, ha a tápod állandóan határterhelésen dolgozik. Szerintem ha teheted cseréld ki valami komolyabbra, és akkor a jövőbeni fejlesztésekkor ez már nem lesz gond.
-
ffodi
veterán
válasz
kisza25 #8940 üzenetére
Gyári hűtésnek elégnek kell lennie szerintem, ami az alaplapon van, ha esetleg "kórósan" meleg lenne, ha nincs akkor csak van egy venti ott, ami kevergeti ott a levegőt.
Egyébként sok esetben nincs is "kimondottan" északi híd a s1156-os lapokon.
Illetve, mivel a ramvezérlő integrálva van a prociban, ezért magasabb qpi/vtt fesz esetében az fog kicsit jobban melegedni.
-
ffodi
veterán
Minél magasabb a bclk, annál magasabb az uncore, és minél magasabb az uncore, annál gyorsabb pl. a ramkezelés, L1/2/3 cache sebesség, szóval ha teheted, akkor magas bclk + alacsonyabb szorzó.
Fogyasztásban, és melegedésben szerintem elhanyagolható a különbség ha van, max azért lehet, mert a magasabb bclk-hoz több vtt fesz kell általában
-
ffodi
veterán
Vannak nagyon melegedős procik is, amik alacsony feszen is fűtenek, mint egy kazán, de az is elképzelhető, hogy túlzottan domború/homorú, vagy szimplán egyenletlen a kupakja, és nem illeszkedik rendesen a hűtő. Nem a hűtőt kell szidni ilyenkor.
Nálam 5GHz felett is elég a D14, és a 860-hoz 1,4V körül is elég volt.
-
ffodi
veterán
Felejtsd el a tuningot biosból, ilyen "branded" gépekben le van csoffasztva teljesen a bios. Szerintem nincs is hozzá semmi tuningszoftver. Próbáld meg a setfsb-t, de az sem garancia. Ahhoz kelleni fog az alaplapi clockgen IC típusa, hogy működjön.
Oric:
Nézd a hsz idejét.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #8759 üzenetére
"4.4-en, ilyen feszen már nem szívesen engednék rá LinX-et, vagy IBT-t. Kicsit azért tartok a degradálódástól."
Ha nekem ilyen procim lett volna........
1,4V-ig ne aggódj a degradálástól, annyi mehet simán 24/7-re, ha a hőmérsékleteket kordában tudod tartani.
-
ffodi
veterán
Arra figyelj, hogy a qpi/vtt és a ram feszültségkülönbsége maradjon 0,5V alatt. A qpi-nek max 1,35V-ot adhatsz, ami biztonságos, így a ramok mehetnének 1,85V, ami itt már csak elmélet, de az 1,75V belefér még.
Szerintem a te esetedben, ha nem tuningolsz, akkor elég a QPI-nek 1,2V a ramoknak pedig 1,6V, vagy akár 1,65V.
Lehet, hogy nem ez okozza a problémát, de erre gyanakszom, mert nálam is csinált furcsaságokat a giga ud7-es lapom 4 modullal, amikor még a 860-as procim volt.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #8693 üzenetére
Jogos a kérdés.
Oric:
Adatok alapján elég gyenge a légszállítása még 12V-on is.
-
ffodi
veterán
Dehogy.
Csak próbállak ösztönözni, hogy vedd meg a lapomat, mert a teszt egy UD4-ben volt, szóval a 7-es csak jobb lehet. Az UD4-em amibe ez a teszt ment, ha minden igaz peetmaster gépében csücsül.
Egyébként ezek gyenge eredmények szerintem, a jobb procik mennek valamivel 5G felett is léggel.
Szerk.: Az a baj, az túl késő, most kéne a pénz.
-
ffodi
veterán
Ha minden alkatrész maradt ugyan az és ugyan úgy, akkor a procival van valami. Szedd szét, nézd meg hogy nem törtek és/vagy hajoltak el a foglalatban a lábak, illetve pucold le a proci alját(akár tisztaszesszel), ahol vannak az érintkező felületek, mert ha zsíros/hővezető pasztás, akkor nem érintkezik jól.
-
ffodi
veterán
válasz
csucsbicep #8535 üzenetére
Ahhoz igen.(kivéve ha 1,4V az "alapfesz")
-
ffodi
veterán
Nekem anno, amikor volt egy i5 750-em, akkor volt egy gigabyte verseny, és toltam neki ezerrel, de csak egy gyenge ac freezerem volt, és ibt alatt simán dobálta a 100fokot.
A hővédelem szerintem 110-120 fok körül szól közbe. 70foknál nem kell megijedni az teljesen normális. A procimnak természetesen semmi baja nem lett.
IBT/LinX alatt a 79-81 fok az teljesen jó, nem lesz semmi baj. Gondolj csak bele, sokszor alapon gyári hűtővel egy i7 nyaldossa a 80 fokot.....üzemi hőmérséklet.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #8519 üzenetére
Juj
, ezt észre sem vettem, tényleg nagyon magasak a hőmérsékletek, ez már nem egészséges.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #8514 üzenetére
Ütős az a proci, bárcsak én is ilyen jót foghattam volna ki a 2600K-ból.(arányosan persze)
Jó is az a vga hűtő, nálam még mindig ilyen teljesít szolgálatot a 6950-en.
-
ffodi
veterán
Az UD7-emet kellett volna megvenned, és akkor nem lenne gond.
Egyébként a loadline calibrationt próbáld meg bekapcsolni, adj a PLL-nek feszt, mondjuk 1,9V-ot, illetve a PCH-nak adhatsz 1,12V-ot mondjuk, és sokszor segít a magasabb bclk-nál. Sőt az is elképzelhető, hogy a ram nem megy, oszd vissza, vagy adj neki cl9-cl10-et, hátha.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #8383 üzenetére
Nálam majd a D14 fog róla gondoskodni 3 brutál ventivel.
24/7-re igazság szerint nem akarok neki 1,52V-ot adni, örülnék neki, ha 1,45V körül beérné, bár prociból sosem sikerült még jót kifognom.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #8380 üzenetére
Ez még csak az első beállítás, nyilván nem stabil(még), de most 2430MHz a köv. lépcső, azon is indult szépen, most erről írok, természetesen CL10.
CL6/7/8-at nem teszteltem még nagyon. 2050MHz-et simán visz CL8-ban az tuti.
Az árához képest nagyon megérte, főleg, hogy 2x4GB.
Természetesen 2600K lesz, ha lesz, mert szarabbat nem illik venni, mint ami van.
Valami fincsi Z68-as lappal(mondjuk UD7, hogy ez se legyen szarabb). Ha 1,5V kell az 5GHz-hez 24/7-be, akkor kapja majd.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #7402 üzenetére
Természetesen x64, és 4.0 beta.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #7400 üzenetére
Érdekes. Nekem i5 750-el volt annyi kb.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #7393 üzenetére
Nagyon beteg procijaitok vannak!
Mondjuk a 4000MHz-hez nekem is "csak" 1,3V körül kell.Winrar-t sikerült megoldani, hogy 6k felett kapj?
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #7386 üzenetére
A hátterem!
Az én procim sajna nem megy ilyen jól.......
-
ffodi
veterán
Ha megy az UD3, ahogy szeretnéd, akkor nincs értelme az UD4-nek szerintem. Az MX3 pár fokkal jobb eredményeket is produkál, mint az MX2, csak a viszkozitásával vannak gondok(legalábbis nekem
)
Szerk.: Legjobb stabilitásteszt: Először aida teszt 10-15 percig, úgy hogy nézel közben valami filmet, aztán 20 kör IBT vagy Linx, aztán 32m Hyperpi.
-
-
ffodi
veterán
Legfőképp azért, mert ha tele van mind a 4 ramfoglalat, akkor drasztikusan több fesz kell neki, nem fog olyan jól menni, sőt még a procit is vissza fogja fogni tuningban. Emellett ezelőtt egy ud4-em volt, abban 200*21-en 2000MHz-es ramórajel esélytelen volt(4 modullal). Az UD7-ben ez nem gond, itt kicsit feljebb van ez a határ. Az 1T miatt is kérhet kicsit több feszt természetesen. Nálam sem az ud4-ben sem az ud7-ben nem működik 8GB(4 modul) esetén a 8-as ramszorzó. Tehát pl. 200*21-en 1600 lenne a ram, amihez mondjuk 1,6V is elég CL7/CL8-ban(term. 1T), de egyszerűen nem indul a gép(192-es bclk fölött nem indult a gép, viszont ha windowsban feljebb toltam a bclk-t, akkor simán működött). Elsősorban ez volt a lapcsere oka, mert ezzel megy 2000 felett a 8GB ramom.(főleg hogy gyárilag 1600 CL9-esek
)
-
ffodi
veterán
válasz
ittakary #7325 üzenetére
Mindkét procinál 1,4V körül kellett(kell) neki(i7-nél a HT miatt picit több, mint i5-nél). Ram esetében az i5-nél csak 4gb-om volt ott 1,65V-on ment, i7-nél most 8gb ramom van, itt kell neki 1,7-1,72V. Qpi i5 nél 1,27V, i7-nél 1,36V(ez is elsősorban a 4 rammudul miatt kell.)
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #7309 üzenetére
Hát igen, ez egy érdekes dolog. Nálam első teszt anno a 860-al 5k fölött adott, szóval valami nálad nem oké. Most az UD7-ben mennek végre (viszonylag) normálisan a ramok(4x2gb), úgyhogy 8gb-al is megvan a 6k+.
CommandRate 1T-n van nálad?
-
ffodi
veterán
Értem. Mondjuk ez a mondat nem éppen biztató(főleg a gariztatás szempontjából): "btw volt egy olyan jelenség hogy egy p95 futtatás közben (i7-tel) lekapcsolt a rendszer, és enyhe égett szagot lehetett érezni, de simán visszakapcsolt utána. "
A ramfesz ingadozása valóban nem jó. Alapórajelen is csinálta?
-
ffodi
veterán
Az a drop szerintem teljesen normális. Az UD4 lapom kikapcsolt LLC-vel hasonló "feszingadozásokat" produkált. Ha valamelyik magot(általában a 3.) eldobja a p95, akkor az a kevés vcore miatt van(vagy qpi/vtt), és mivel az llc nem volt aktív, ezért a beállított(névleges) feszt nem kapta meg a proci. Az XMP profil nem mindig 1,65V! Egyébként, ha ingadozik a ramfesz az nem jó, dolog, de az 1,7V körüli ramfesztől nem kell megijedni. Adni kell a qpi\vtt fesznek annyit, hogy a közte illetve a ram fesz közötti differencia ne haladja meg a 0,5V-ot.(ha a 0,4V-ot sem haladja meg az a legjobb, tehát jelen esetben mondjuk 1,3V, mindezt azért mert 0,5V vagy nagyobb differencia esetén rohamosan degradálódhat az uncore)).
Ha a vrm-ek hátulja kicsit meg van barnulva az nem éppen egészséges(valószínű egy ibt szintű teszt során "kritikusan" megnövekedett áramerősség miatt lett ilyen), de nem biztos, hogy "működésképtelen" a lap tőle. Az a 6 fázisú vrm nem feltétlen arra készült, hogy egy i7-et HT on-nal 4000MHz felett stabilan 1,35V körül tartson. Nem vagyok benne, biztos, hogy elfogadják gariban, mert simán minősíthetik fizikai sérülésnek, jelen esetben ugye "égésnek", ami még ront is a helyzeten. Hiába nem mindegy, hogy 6 fázis, vagy 24 fázis táplálja az adott procit.(több fázison jobban eloszlik a terhelés, nem beszélve arról, hogy a melegedés sem olyan számottevő emiatt.)
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #7170 üzenetére
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #7168 üzenetére
Mennyi feszt kapnak ilyenkor a ramok? Illetve az előző aidásnál mennyit kaptak?
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #7165 üzenetére
Alapfeszen........
-
ffodi
veterán
Miért ne enné meg? Működne vele szerintem simán.
Az igaz hogy a geil-ek(nem mindegyik) nem olyan jók mostanság. Én személy szerint geilt, ocz-t, egyes esetekben a-data-t kerülném. Kingston mostanában jó, jó áron, illetve a kingmax is. Corsairt és a g.skillt is csak ajánlani tudom. Ott van pl a 2x4gb 1600-as g.skill 26k körül vagy a 2x4gb Kingston 1600 gray 22k körül. -
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #7109 üzenetére
Mivel nemrég találkoztam csak ilyen kategóriás asus lap biosával mint a tied, így korábban nem tudtam, hogy külön kell állítani, hogy c1 vagy c6 legyen, mert a gigánál van külön c1 és c6 is.
-
ffodi
veterán
válasz
slett27 #6969 üzenetére
P55A-UD3R esetleg UD4-el érdemes próbálkozni. H55 is rendben van, de tuningra jobb a P55.
Ha nem megy 170-es bclk felett, akkor vagy hibás, vagy nagyon anti-tuning lapot fogtál ki.(vagy a procival van valami gáz). 200-as bclk-t szokta vinni általában mindegyik. A ramleosztással én még variálnék a helyedben, ha még nem tetted, mert néha az is szopat.
-
ffodi
veterán
válasz
próbakocka #6898 üzenetére
Ha 4magos Lynnfieldet hasonlítasz 4 magos Sandyhez, illetve 4mag+HT lynnfieldet 4mag+HT Sandyhez, akkor a melegedésen, és a fogyasztáson kívül, van a sandy-nek azonos órajelen, alkalmazástól függően 5-15% előnye.
A xeon ha azonos órajelen megy, mint az i7(HT off, és HT on), akkor azonos teljesítményt is produkál. Természetesen s1156-os procikról van most szó.
-
ffodi
veterán
válasz
próbakocka #6896 üzenetére
Az i5 2500(k) nem támogatja a ht-t. 4mag/4szál. Szó sincs arról, hogy elverne egy 860-ast pl azonos órajelen. Van 1-2 teszt ahol elképzelhető, hogy jobb, de nem jellemző. A 2600(K) viszont támogatja a HT-t, és az viszont jócskán elhúz a jelenlegi i7-es rendszerektől.
Az i5 és i7 között a lényeges különbség a HT-ban rejlik ezt jól látod. A xeon igazából egyenértékű az i5/i7-es procikkal. Típus függő a dolog a xeonoknál, mert létezik ht nélküli xeon is.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #6883 üzenetére
Ha kikapcsolod a HT-t, akkor neked is ennyi lesz. Mivel a HT nem valódi 8 mag, azért 4 magnak kell feldolgozni az adatot 8 szálon, ami sebesség szemponjából lassab, mintha valódi 8 magod lenne. HT nélkül nincs ilyen gond.
-
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #6860 üzenetére
De jó neked, hogy ennyivel beéred.
Szerk.:
Cserélhetünk akkor procit, mert én a tiedet, tuti 4400-on hajtanám.
-
ffodi
veterán
Csak azért kérdem, mert úgy vettem észre, hogy sok helyen eléggé számít a ram sávszélessége. Hiába a magasabb időzítés, 1920 cl9 jobb, mint 1640 cl7, illetve 2050 cl10 jobb, mint az előző 2. És az a baj, hogy 8gb rammal, eléggé korlátoltak a lehetőségek.
+1 opció:
Váltsak SandyBridge-re
Motion_Blur:
Előre tervezek.
Amúgy hogy használod most a gépet? Mik lettek a 24/7 beállítások?
-
ffodi
veterán
Szerintetek mi a jobb megoldás?
4gb ram 2100MHz-en + proci 4200 körül
vagy
4gb ram 2050MHz-en + proci 4300 körül
vagy
8gb ram 1920MHz-en + proci 4200 körül
vagy
8gb ram 1640MHz-en + proci 4300 körül
-
ffodi
veterán
válasz
peetmaster #6771 üzenetére
Jah, csak nem mindegy, hogy neked HT ON-al annyi, ez meg HT OFF, ráadásul a 32 Threads beállításnak semmi értelme. HT ON esetében 8-ra kell tenni ezt a menüpontot, HT OFF esetben pedig 4-re. Az már csak hab a tortán, hogy az összehasonlítás szempontjából LinX-el kellett volna tesztelni.(illetve ht off-al kevesebb fesz is kell ugyan akkora órajelhez)
Egyébként nekem több fesszel HT ON-al ennyi kb.........
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #6767 üzenetére
Az nagyon jó.
4GHz-et tesztelted már? Mennyi fesz kell hozzá, illetve milyen hőfokokat produkál? -
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #6765 üzenetére
3600-on 1,12V-al milyen melegek voltak nálad a magok?
-
ffodi
veterán
válasz
peetmaster #6750 üzenetére
Nem lehet mindenkinek olyan jó procija mint neked. 1,23V-os QPI az semmi(még az i5 750-hez sem elég pedig ott 2-vel kevesebb az uncore szorzó). 200-as bclk körül már kelleni szokott normális esetben 1,31V vagy több(i7 esetében). Nekem a 205-ös bclk-hoz kell 1,33V, pedig ugyan olyan lapom van, mint neked.
A kolléga nyugodtan adhat neki 1,35V-ot semmi baja nem lesz. -
ffodi
veterán
válasz
dangerzone #6742 üzenetére
HT OFF-al sima ügy. 210*21 1,44V-on ha jól emlékszem. NH-D14-el 70 fok körül volt kb.
HT ON pedig 205*21 1,41V+llc kb 80 fokosak a magok.(így használom egyébként.) -
ffodi
veterán
Normális hűtéssel mehetsz 1,4V fölé is, de szerintem nem lesz rá szükség.
Olyan ramot kell venni mellé, aminek az üzemi feszültsége 1,5V vagy 1,65V.(nem függ a proci fesztől)Kingmax ram teljesen jó. 2x4gb jobb, mert 4 modullal nagyon le van terhelve a memvezérlő, ami instabilitási gondokat okozhat, a magasabb feszültségről nem is beszélve.
Normi01:
Az adatlapodon 6gb ram van. Hogyan sikerült azt összehozni? 6gb rammal nem működik a gép megfelelően, lehet, hogy ebből adódik a gond.........
-
ffodi
veterán
válasz
radi8tor #6675 üzenetére
Ez attól függ mire fogja használni.
Szerintem --> i5 750 vs. i5 650
i5 750:
+4mag
+8MB L3
+jobb memóriakezelés
-45nm
-kisebb mértékű tuningolhatóság, magasabb feszen.i5 650:
+32nm
+int. vga (ehhez megfelelő lap is kell)
+jó tuningolhatóság viszonylag alacsony feszen
+kevesebb fogyasztás
-2mag
-4MB L3Fizikai 4mag érezhetően erősebb, mint 2mag+HT. Szerintem általános felhasználásra, játékra jobb a 750.
-
ffodi
veterán
válasz
radi8tor #6670 üzenetére
i5 750-et ajánlanám(most már inkább i5 760).
A 650-es 2mag+HT 4MB L3, a 750 pedig 4mag+HT, 8MB L3. Szerintem egyértelmű. A 650-esben van int. vga, de csak H55-ös lapokkal működik. Azt hogy melyiket vedd függ attól, hogy mire fogod használni....(esetleg cseréled az X58-as rendszert?
)
-
ffodi
veterán
válasz
bélanéni #6663 üzenetére
1, Jó, de van jobb is, pl az amit a kolléga említett. Illetve a gigabyte és asus lapokat is megnézném.
2, Az esetek 99%-ban megy 3,8-4ghz-en a 860-as.
3, Elég a DDR3 1600-as memória, mert vissza lehet osztani a ramot ha tuningolsz. Ha kicsit komolyabb ramórajeleket szeretnél, akkor magasabb órajelű ramokat érdemes venni, ha pedig ez nem fontos, akkor érdemes megfontolni a 8gb 1600-ram vételét mert szemtelenül alacsony az ára. A lényeg mindegyiknél, hogy a gyári üzemi fesz 1,5V vagy 1,65V legyen.
Régebben írtam feszbeállításokat/órajelbeállításokat, amik útmutatónak jók, keress rá. Ha valami gond van kérdezz bátran.
-
ffodi
veterán
válasz
peetmaster #6653 üzenetére
MX-2 rendben van, nekem is az van rajt.
Aida stability alatt mennyire melegszik fel a cucc, mondjuk 4ghz-en?
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #6648 üzenetére
Neked egyébként mennyi fesz kell ezekhez?
peetmaster:
Megnézted, hogy milyen a proci sapka felülete? Illetve milyen hővezetőt használtál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest