- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
No, hogy ne csak akkor írjak, amikor valami hisztim van a procival, leírnám, hogy tökéletesen elégedett vagyok a kis i5 760-nal
Lekopogom (kop-kop
) egyelőre teljesen hibátlanul, fagyás nélkül viszi a 4GHz-et, és ez több mint elég mindenre
GTA IV hihetetlen prociétvágyát úgy néz ki ezzel már tudom táplálni elég rendesen és már GoogleEarth sem szaggat még akkor sem, ha sok épület van a képernyőn
Ráadásul múlt héten beruháztam egy 6850-re, amivel a játékok is sokkal jobban mennek mint az előző 4870-nelÚjra ott tartok hogy nem kell túl sokat gondolkoznom a grafikai beállításokon: minden maxra, 8xMSAA és ahogy a csövön kifér
Mindenkinek csak ajánlani tudom
(persze ez főleg annak szólt, aki csak betéved ebbe a topikba)
Gondolkoztam szandikán is, de nem tűnik megérősnek a dolog egyrészt amiatt, hogy így is megvan a kellő telejsítményem, másrészt pedig, hogy ott külön kell fizetni a tuningért
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- EAFC 25
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Iphone 15 Pro 128GB 12 Hónap garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest