Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
No, hogy ne csak akkor írjak, amikor valami hisztim van a procival, leírnám, hogy tökéletesen elégedett vagyok a kis i5 760-nal
Lekopogom (kop-kop
) egyelőre teljesen hibátlanul, fagyás nélkül viszi a 4GHz-et, és ez több mint elég mindenre
GTA IV hihetetlen prociétvágyát úgy néz ki ezzel már tudom táplálni elég rendesen és már GoogleEarth sem szaggat még akkor sem, ha sok épület van a képernyőn
Ráadásul múlt héten beruháztam egy 6850-re, amivel a játékok is sokkal jobban mennek mint az előző 4870-nelÚjra ott tartok hogy nem kell túl sokat gondolkoznom a grafikai beállításokon: minden maxra, 8xMSAA és ahogy a csövön kifér
Mindenkinek csak ajánlani tudom
(persze ez főleg annak szólt, aki csak betéved ebbe a topikba)
Gondolkoztam szandikán is, de nem tűnik megérősnek a dolog egyrészt amiatt, hogy így is megvan a kellő telejsítményem, másrészt pedig, hogy ott külön kell fizetni a tuningért
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 3600 gyári hűtővel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest