Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felraktam a frissítést, pontosabban elindítottam windows alatt és látszólag nem csinált semmit, újraindítás után végigment egy loading csík. Aztán windows alatt azt írta nincs TPM chip de lehet le is volt tiltva, csak most az intel videókártyával nem tudok belépni a biosba, lehet le volt tilva. Később majd megnézem.
DarthSun
Érdemes beszerezni egy ch314a írót, aztán végig tudod próbálni a biosokat.
Régen építettem passzív gépeket. pl Sempron 140-es unlocked x2-re alulfeszelve zalman 9700-assal ment 24/7, akkoriban ez vitte a prohardver minecraft szerverét. 40-50w volt gyárilag és alig melegedett.
Quickcpu progival tudod állítani windows alatt is a TDP-t, szóval all core hack biossal is tudsz csinálni halk profilt ha leveszed a Performance TDP értékeket, aztán amikor kell akkor meg feltolod. Meg persze azt hogy meddig turbózzon időben.
Ha leveszed a TDP-t akkor gyengébben fog turbózni, de alulfesz amúgy is ajánlott ezeknél. -50mv/-50mv cpu/uncore amit eddig nálam mind stabilan tudott, ennél lejjebb már lutri. A kevesebb fesz miatt ugyan annyit eszik de jobban fog turbózni.
Procit innen rendeltem: [link]
Biztos hogy alulfeszelem ameddig csak lehet. Aztán turbózik amennyit tud de szerintem max 3ghz körül lesz all core.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest