Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Megtaláltam elásva a kutyát
Az volt a gond, hogy a CPU Core Ratio-t Auto-ra állítottam, így nem volt hajlandó boostolni. Átraktam All Sync Core-ra, majd ott a szorzót Auto-ra már működött. Ha ugyanígy állítom az XMP 3000-re, akkor a 125-ös CPU Strap és CPU BCLK miatt 4 GHz-ig boostol 1,224V mellett, de azt meg nem tudom biztonságosan hűteni. Főleg így ebben a kellemes melegben a lakásban... Nyilván ha több lesz a tapasztalat, meg idő arra hogy reszelgessek, kevesebb fesszel is beérné szvsz.Csináltam Aida Ram benchet és durva különbségek vannak 2400, 2800 és 3000 között, hiába a magas késleltetés értékek.
Valaki erősítsen már meg abban, hogy jól emlékszem e arra, hogy az X99 rendszerek a 125-ös strap és BCLK értékeket nem szeretik hosszú távon. Nem akarok visszakeresni most a topikban, gyerek is épp ugrál az ölemben. Köszi!

-
drsanya
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A ram fesz oké, ahhoz nem nyúltam. A cpu feszhez sem, de akkor értem miért nem változik energiatakarékosban. Mert az van az XMP profilban. Igen, könnyen elképzelhető, hogy valamit elk?rtam

Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az volt a gond, hogy a CPU Core Ratio-t Auto-ra állítottam, így nem volt hajlandó boostolni. Átraktam All Sync Core-ra, majd ott a szorzót Auto-ra már működött. Ha ugyanígy állítom az XMP 3000-re, akkor a 125-ös CPU Strap és CPU BCLK miatt 4 GHz-ig boostol 1,224V mellett, de azt meg nem tudom biztonságosan hűteni. Főleg így ebben a kellemes melegben a lakásban... Nyilván ha több lesz a tapasztalat, meg idő arra hogy reszelgessek, kevesebb fesszel is beérné szvsz.