- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- Nikon DSLR topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awil
tag
4.3-mat is bírja nálam az összes magon 1.3xen, de nem vettem észre hatalmas változást, így vissza tettem alapra
Ami a driviereket illeti, én majdnem minden feltettem, nem vettem észre semmilyen anomáliát. Lehet hogy felesleges, mert tartalmazza már a WIN10, nem tudom.
Ha JasL útját járod, megértem, de az AURA drivert mindeképp ajánlom feltenni, mert azzal tudod állítgatni win-ben az alaplap világítását... nem kell állandóan BIOS-ba mókolni vele.Nálam az AI Suite az ami oriási gondokat okozott. Elindítottam ezt az auto tuning opciót és onnantól csak a baj volt vele, sehogy se akarta befejezni, mindig feljött egy hibaüzenet. Próbáltam letörölni, van egy progi, amivel le lehet szedni és mindent visszaállít (nem a gyári uninstall) és még annak se sikerült. Sajnos ez oda vezetett, hogy a szűz win-t újra kellett raknom, mert volt, hogy az se indult el csak többszöri újraindítás után.
Ha erre van valami megoldásod, akkor azt örömmel fogadnám.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Autós kamera eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő