Új hozzászólás Aktív témák
-
Awil
tag
4.3-mat is bírja nálam az összes magon 1.3xen, de nem vettem észre hatalmas változást, így vissza tettem alapra
Ami a driviereket illeti, én majdnem minden feltettem, nem vettem észre semmilyen anomáliát. Lehet hogy felesleges, mert tartalmazza már a WIN10, nem tudom.
Ha JasL útját járod, megértem, de az AURA drivert mindeképp ajánlom feltenni, mert azzal tudod állítgatni win-ben az alaplap világítását... nem kell állandóan BIOS-ba mókolni vele.Nálam az AI Suite az ami oriási gondokat okozott. Elindítottam ezt az auto tuning opciót és onnantól csak a baj volt vele, sehogy se akarta befejezni, mindig feljött egy hibaüzenet. Próbáltam letörölni, van egy progi, amivel le lehet szedni és mindent visszaállít (nem a gyári uninstall) és még annak se sikerült. Sajnos ez oda vezetett, hogy a szűz win-t újra kellett raknom, mert volt, hogy az se indult el csak többszöri újraindítás után.
Ha erre van valami megoldásod, akkor azt örömmel fogadnám.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest