Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awil
tag
4.3-mat is bírja nálam az összes magon 1.3xen, de nem vettem észre hatalmas változást, így vissza tettem alapra
Ami a driviereket illeti, én majdnem minden feltettem, nem vettem észre semmilyen anomáliát. Lehet hogy felesleges, mert tartalmazza már a WIN10, nem tudom.
Ha JasL útját járod, megértem, de az AURA drivert mindeképp ajánlom feltenni, mert azzal tudod állítgatni win-ben az alaplap világítását... nem kell állandóan BIOS-ba mókolni vele.Nálam az AI Suite az ami oriási gondokat okozott. Elindítottam ezt az auto tuning opciót és onnantól csak a baj volt vele, sehogy se akarta befejezni, mindig feljött egy hibaüzenet. Próbáltam letörölni, van egy progi, amivel le lehet szedni és mindent visszaállít (nem a gyári uninstall) és még annak se sikerült. Sajnos ez oda vezetett, hogy a szűz win-t újra kellett raknom, mert volt, hogy az se indult el csak többszöri újraindítás után.
Ha erre van valami megoldásod, akkor azt örömmel fogadnám.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háború Izraelben
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest