Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JasL

őstag

válasz gyiku #4810 üzenetére

Win10 felismeri és feltelepiti 98%-át alapból, ezek ilyen egyszerű driverek, pl Audio, LAN, stb.. mennek egyből, nincs vele teendő.

drsanya: 5 mag, késő volt mikor írtam

subaruwrc: azóta feljebb húztam, meg utána olvasgattam, nevetségesen butaságot csináltam a per-core-ral, Windows 10 kinullázza az egész értelmét, végül 4.2Ghz/All-core-sync-kel, 1.305V mellett. 4.3-at is ment 1.35-tel stabilan de jócskán 80 fok közelében harapdál minőségi víz mellett, sőt 4.4-en és 4.5-ön is megy a turbo, bebootol, de stability testeken a 4.4+ elvérzik. Megmaradtam 4.2-n 1.3V mellett, ez a teljesítmény/hő arányban lett a legszimpibb,

Awil: az szép eredmény! Az AURA-t mint mondtam, CSAK AKKOR érdemes feltenni, ha köt az alaplapra szalagkábelt. Különben nincs sok értelme.. mit kapcsolna vele, ha nincs led? Jahogy az alaplapi alap fényeket.. igen, arra jó, de az nem annyira látványos és fényes, mint egy ledszalag. De igazad van, azért azt felrakhatja ha akar csilivilit állítgatni, meg miért ne.

AI Suite-t érdemes felrakni, sokkal egyszerűbb vele a ventivezérlés, egy erősebb hajtás után néha kifújatni a gépet maxon fájdalmas lenne mindig rebootolni. Egyébként le kell szedni auto startról, és nem okoz gondot.. viszont:

SOHA NE ezzel a szoftverrel tuningolj, mert hazavághatja a Win10 telepítésedet.. nálam is voltak gondok, mert úgy zajlik az auto tuning, hogy emeli az órajelet amíg el nem hasal a gép, és utána szépen bebootol ugyanazon a frekvencián.. imádkozhatsz, hogy eljuss újra arra a pontra, hogy visszavehesd! Ez nagyon nagy gondot tud okozni. Az elmúlt 10 évben nem kaptam annyi kékhalált összesen, mint az elmúlt 2 napban ;]

Új hozzászólás Aktív témák