- Androidos tablet topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
#Morcosmedve #4174 üzenetére
Ha egy kicsit gondolkozol akkor utána vesz még egy olyan kit-et ha most nincs rá keret. Vagy ha van akkor vesz 2 belőle ennyi az egész. Én is így vettem mert rohadt jó áron volt.
(#4175) dime27: Azért az hogy menne vagy nem, azt gondold át. Vegyél magasabb órajelűt 2666Mhz pont okés. Nehogy gondok legyenek aztán nem fog menni a ram annyit amennyit elképzeltél, mert a lap szórakozni fog! Az én lapomban pl. 3000Mhz nem mentek a ramok. 2666 2800 vagy 3200. Nézzél jól utána más fúrumokon is, hogy a kiszemelt lapban melyik ramok mennek jól és mennyi Mhz-en.
-
dime27
őstag
válasz
#Morcosmedve #4174 üzenetére
Nah az meg a másik...de jó lenne ha a kérdésemre válaszolna vki, h megéri-e a 6k plussz az lpxnél vagy elég a Fury ami valszeg megy 3000 cl15-ön
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged