Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
MiklosSaS #3356 üzenetére
Én még nem láttam olyan (komolyabb) alaplapot, amin csak x16-os slot lett volna bedrótozva. Ha pedig be van drótozva, akkor single módban igenis x16-osként kellene üzemelnie. Engem is zavarna, hogy csak x8-as módban megy, de számtalanszor ki lett mutatva, hogy a Gen3-nál alig 1% a különbség a két mód között. Magyarul emiatt nem kell aggódnod.
A PCI_E4 (a PCI_E1 mellett) ugye valódi x16-os slot.
A memória - VGA történet meg egyértelmű tervezési hiba. -
MPowerPH
félisten
válasz
MiklosSaS #3356 üzenetére
Pedig azon van tobb x16 -os slot is. Egyikben sem megy gyorsabban?
Nekem meg mindig nincs semmi gondom a geppel. Takarekos, turbot szepen belottem, nem fagy, mindig azonnal indul. Bar ha jol belegondolok, akkor az X48-at leszamitva egyik platformommal sem volt soha semmi problemam. A Skylake is egyszeru mint a szog, 2. gepben a 6600K -t 5 perc alatt lottem be 4.2GHz-re, alacsony fesszel. Most annyira nem kell a cpu ero, hogy hihetetlen. Lehet nem is valtoztatok, elleszek ezzel egy darabig. Max egy 6 magos Broadwell majd befigyel, de semmi tobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okos Otthon / Smart Home
- Metal topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest