- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Változatos hardverbokréta
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kaslerka #7596 üzenetére
Na nálam ez is egy indok a ddr5 ellen. 6eft/db volt a ddr4 3200-as ECC reg 16GB ram (hynix DJR ami lazán megy 4000-et) amit kezel x299 rendszer. Hűvös, olcsó, minőségi.
Meg ugye az hogy nincs normális HEDT platform LGA2066 után. Sőt igazából már a 2066-os is olyan szempontból gáz volt hogy szétszedték i7/i9 és xeon vonalra azaz némely kivételtől eltekintve nem lehet belerakni az asztali procikat fogadó lapba a szerver xeont. Ami rohadt nagy szemétség. Ugyanígy az ECC REG is csak skylake-x asztaliakkal megy csak, az utána lévőekkel már nem.
Nekem nincs hova váltani x299-ről, horror áron van minden. (nekem kell sok pcie sáv, olcsó sok ram, 3x nvme, 2 videókártya (AI-ra be szoktam rakni teslát, RTX-et pluszba)
Új hozzászólás Aktív témák
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- LEGO klub
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest