- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
westlake #756 üzenetére
Szerintem nem. Mert nem 500MHz hianyzik(tudom, hogy nem komolyan gondoltad), hanem ugy 50MHz. Es a lap egyenlore stabilan tartja a cpu-t 4.635GHz-n, mikozben elotte az MSI-ben a 4.5GHz is instabil volt, barmit csinaltam vele. Szoval banom is en abbol az 50MHz-bol adodo veszteseget, ha kozben 200MHz-vel tobbet bir, minimum. Hidegben akarom csak neki jobban megkuldeni, ott valik el, hol is a vege. Az biztos, hogy az MSI-ben 4.6GHz-n sem tudtam benchelni, mert fagyott. Ebben meg itt ketyeg 24/7.
HWBOT -on sem mind1, mert nem csak orajelekkel megy a verseny, hanem kulonbozo benchekben is, ahol ez mar hatrany lenne.Egyebkent kell szervalnom uj Samsung ic-s memot, hogy min. 3600-on szaladjon gond nelkul, tesztekre pedig lehessen a fole is tolni. Mert itt meg hiaba megy az UNCORE veszettul, a memok kevesek hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest