Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trade88
tag
Sziasztok! Segítsetek lègyszi, idegosszeroppanasnál vagyok.
Adott egy hpz440 egy e5-1650v4-el. Az istenèrt sem tudok belèpni a biosba. Próbáltam minden lètező megoldást, olvasgattam. Esc, f2 f10, ezzel kellene igazság szerint. Del, meg ugy mindent. Csak egy kis ablakban egy loading intel boot agent felirat fogad. Próbáltam usb ès ps/2 billenytyűt is. Ha ez az ablak megvan, onnantól èl a billentyű. Ctrl,alt,del megy. A problèmám, hogy nem látja a windows telepítő a meghajtókat, ( apropó pendriveról is, csak ha olyan kedve van akkor bootol) ha bejutnèk be tudnám állítani. Ha telepítő alól próbálok uefibe ujraindítani az sem megy. Próbáltam azt is, hogy a gyári oldalról leszedtem a rapid storage-t, 7zip-el kicsomagoltam a pendrive-ra ès manuálisan próbáltam hozzá adni a drivert, látja a lapkakèszlet illesztőt a telepítő, de nem fut vègig a folyamat. Cmos reset nem segített. Elem ki. Gomb nyomva tart 15 másodpercig ès hagytam pihenni a gèpet. Ugyan ez. Mi a faszt csinálok rosszul? Sosem voltam ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest