- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #6193 üzenetére
szerintem nem veletlenul olcsobb annyira
biztos qqqqrrrrvvvaaa sok is van beloleen amikor vettem sem neztem semmit, csak raklikkeltem a kepre mega a buy ikonra, aaa, jo lesz az
utana neztem csak meg par nappal kesobb, hogy ja b+ ez tudna quadchannel-t is, óóóó
meg hogy ossze lehetne dobni egy konfigot egyebkent mas osszetevokbol is akar... de akkor mar mind1 volt, mert uton volt a csomagisminek mondtam is, akivel neha SC2-zni szoktunk, hogy a regi A64-e 2x2GB DDR3 helyett, aminek kb 2/3 IPC-je van azonos orajelen es 2.6GHz-s, hogy egy ilyen beugros X99 v102 + 2620 V3 + 2x4GB RAM 36k-ert azert erosen dobna a fps erteken, de neki aszondja jo az 30-40fps-l is
ja de amikor meg sok figura kerul a kepre, meg lesz belole 4-5(!!) fpsna az egy halal lehet ugy kb
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Drón topik
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest