Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen alaplapot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
szerintem nem veletlenul olcsobb annyira
biztos qqqqrrrrvvvaaa sok is van beloleen amikor vettem sem neztem semmit, csak raklikkeltem a kepre mega a buy ikonra, aaa, jo lesz az
utana neztem csak meg par nappal kesobb, hogy ja b+ ez tudna quadchannel-t is, óóóó
meg hogy ossze lehetne dobni egy konfigot egyebkent mas osszetevokbol is akar... de akkor mar mind1 volt, mert uton volt a csomagisminek mondtam is, akivel neha SC2-zni szoktunk, hogy a regi A64-e 2x2GB DDR3 helyett, aminek kb 2/3 IPC-je van azonos orajelen es 2.6GHz-s, hogy egy ilyen beugros X99 v102 + 2620 V3 + 2x4GB RAM 36k-ert azert erosen dobna a fps erteken, de neki aszondja jo az 30-40fps-l is
ja de amikor meg sok figura kerul a kepre, meg lesz belole 4-5(!!) fpsna az egy halal lehet ugy kb

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest