Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F e Z o #5987 üzenetére
A lenovo gyári 1366-os hűtője nem volt jó, ennek más a menete sokkal vastagabb.
De nem szarakodtam a játékvízzel amit eredetileg akartam rá, inkább vettem aprón 6500-ért egy brocken3-at úgysem lesz húzva csak turbóval.
Egyetlen baja hogy nem fér el a videókártya a felső slotban, konkrétan darálta az alkatrészeket a borda. (nem a képen szereplő passzív nagyot hanem egy féltett matrox-ot ami csupasz hátuljú) De majd 1070Ti lesz hozzá aminek van backplate-je és az tuti nem férne el. De mindegy, a középső slotban amúgy is jobban szellőzik.
Memóriakezelés nyilván DDR3 1066-os ramokkal nem lesz éppen rekorder. Főleg 6db quad rankeddel amit csoda hogy kezel tekintve hogy ddr4-ből nincs is quad ranked sima ecc regbe csak load reducedbe.
A chipset nem x99-es, hanem a szerver verziója C612-es.
Cpuqueenbe siralmas 77600 pont, jóval kevesebb mint a dual x5675-össel de még nem lőttem be all core turbót szóval olyan 80000-90000 között mehet majd.
A proci amúgy két memóriavezérlős aida szerint (8 mag + 4 mag elosztva)
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest