Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
Lassan összeáll a konfig fejben, de előtte itt is megkérdezem mi a véleményetek róla:
Félkonfig(ez már megvan): 80k
Asrock x99m extreme4
5820k @ 4.4ghz@1.265v
4x4GB Crucial Ballistix Sport DDR4 2400 MHz (ez le lesz cserélve)Ram: még mindig bizonytalan ez: CMK64GX4M4B3200C16 105k lenne
Ez pedig csak 89 volt még tegnap: CMK64GX4M4A2666C16
Registered ramok lehet még jobbak lennének nekem csak ezek elvileg kicsit még drágábbak és nem tudom a timing ezeken mennyire tuningolható. 4x16gb-ot lát valaki valahol eccből jó áron, ami 2888-3000mhz körül járatható lenne?Táp: valami seasonic platinum 750wot néztem, ennek valami alternatívája vagy jó ez? 30k
Hâz: Phanteks Enthoo Lux, hogy később dupla cpus lapot is tudjak bele rakni, 37k
Hűtő: Noctua D15, 30k
Vga: gtx 1070Bár tudom nem oc socket, de ami fontos lenne, az az uncore, a legnagyobb memória órajel, a lehető legalacsonyabb timing, ht off. Lapot később, ha nem megy az uncore és találok jó dealt még cserélem
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest