- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple MacBook
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #510 üzenetére
A problema abbol adodik, hogy nem talalok olyan menut, hogy Strap, igy kezzel toltam fel a BCLK-t 125-re.(szamomra is erdekes, Z-s lapokban szerettem hasznalni, mert neha stabilabb volt 125-on) A legujabb BIOS van fent egyebket, ez sokat javitott a dolgon minden tekintetben, a teljesitmenyt is beleertve. A PCH-t meg megnezem, mi van ha leviszem alapra. Vsa-t probaltam, de 1.1v-on el sem indult a rendszer, boot elott leallt, peidg elvileg ez az ertek felel meg a +0.2-nek. Nalam kell a +0.3. VCIO-t csak azert bantottam, mert erezhetoen segitett stabiizalni. Ring-nek adok akkor kis pluszt, meglatom ugy hogy viselkedik.
Ezt a Strap -os dolgot nem ertem csak, meg az alaplap infoinal is bennevan ez a lehetoseg, de a BIOS-ban nem talalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest