- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Uraim! Én csak feltettem egy kérdést, mert ugyan tisztában vagyok magam is a dolgokkal, de úgy éreztem szükség van mindkét oldal pro és kontrájára. Semmi szükség arra, hogy megöljétek itt egymást miattam.
Még mindig az első és legfontosabb nekem az időtállóság és a minőség! És ebben akárhogy nézem, az X99 vezet.
Egyébként valaki felhozta még az M.2 csatlakozást. Na erről tegnap meg is feledkeztem. Ugyebár a Haswell-E 28 PCIE szállal dolgozik az 5820K esetében. A 6700K pedig 16 szállal.
Namármost ha a későbbiekben, jó ár mellett tudok szerezni egy M.2 PCIE SSD-t NVMe támogatással, az nem a processzorból húzza magának a 4 sávot? Mert akkor az bizony sarkalatos kérdés, hogy elveszi a videókártyától a Skylake esetében. De lehet, hogy én tudom rettentő rosszul és javítsatok ki ha balf?sz vagyok a témában. Annyira nem jártam utána a kérdésnek. De régebbi olvasataim szerint erre emlékszem.És továbbra is nagyon köszönöm nektek a segítséget. Komolyan elbillent a mérleg a High End felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- YouTube
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest