Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Uraim! Én csak feltettem egy kérdést, mert ugyan tisztában vagyok magam is a dolgokkal, de úgy éreztem szükség van mindkét oldal pro és kontrájára. Semmi szükség arra, hogy megöljétek itt egymást miattam.
Még mindig az első és legfontosabb nekem az időtállóság és a minőség! És ebben akárhogy nézem, az X99 vezet.
Egyébként valaki felhozta még az M.2 csatlakozást. Na erről tegnap meg is feledkeztem. Ugyebár a Haswell-E 28 PCIE szállal dolgozik az 5820K esetében. A 6700K pedig 16 szállal.
Namármost ha a későbbiekben, jó ár mellett tudok szerezni egy M.2 PCIE SSD-t NVMe támogatással, az nem a processzorból húzza magának a 4 sávot? Mert akkor az bizony sarkalatos kérdés, hogy elveszi a videókártyától a Skylake esetében. De lehet, hogy én tudom rettentő rosszul és javítsatok ki ha balf?sz vagyok a témában. Annyira nem jártam utána a kérdésnek. De régebbi olvasataim szerint erre emlékszem.És továbbra is nagyon köszönöm nektek a segítséget. Komolyan elbillent a mérleg a High End felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nintendo Switch 2
- Magyar az űrben
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motoros topic
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest