Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Oliverda
    félisten

Vagyok. :)
    A Sandy Bridge 2010 őszére van tervezve. Ez a legutolsó nem hivatalos információ a megjelenésről. Valószínűleg a karácsonyi szezon befogása a cél. Az IGP-ről annyit tudni, hogy a Clarkdale-es megoldás továbbfejlesztése. A Clarkdale-es IGP-ről sajnos még nem adhatok bővebb felvilágosítást, de a hardveres felépítés szempontjából nem tűnik rossznak. Pont ott javult ahol - az én véleményem szerint - hiányos volt a GMA X4500HD. Ezt majd pontosabban megírom a megjelenésről beszámoló hírben. :) Persze nem mondom, hogy verhető vele az AMD és az NV IGP-s megoldása, de az irány jó. A driver továbbra is hiányos támogatású, de ha az Intel erre ráfekszik, akkor elindíthat valamit. Nyilván nem lebecsülendő a dolog szoftveres része, szóval sok munka lesz vele. Ígéretek vannak 2010-re, így bizakodó vagyok, aztán majd meglátjuk.

Már csak az a kérdés hogy mit jelent nálad a "nem hivatalos információ". Mert feljebb is van kettő nem hivatalos ami más dátumról beszél. Amúgy én még rajtad kívül sehol sem találkoztam olyan forrással aki 2010 őszi dátumot emlegetne. Pedig általában elolvasok minden ezzel kapcsolatos hírt.

Mondjuk a hírös tikk-tokk szerint a Westmere-nek is 2009-ben kellett volna jönnie.

Új hozzászólás Aktív témák