Hirdetés
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
Sajnos az MSI Neo FR2 topic halott,így itt kérdezném a következőt.
Mivel a lapnak P35 chipsete van,így az FSB erősen limitált.Jelenleg 400Mhz-en megy,ahol még nem volt szükség drasztikus fesz emelésre.
Mekkora ennek a chipsetnek a maximuma,amihez esetleg tudom majd a tesztelése után viszonyítani?
Jelenleg Q9450@3200Mhz.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
válasz kicsipapucs #18137 üzenetére
1.52.1-es CPU-Z hogy látja neked a Q9550-et 2 magosnak?
Ez elég érdekes.Bár nekem csak Q9450-em van.de azt se írjuk azért le.
-
Zso Ro
senior tag
válasz lala42 #14926 üzenetére
Nekem 1,23-on van jelenleg,EIST kikapcsolva.
A ramok 1,85-ot kapnak,de eleg ratyik.
svchost-al nem tudsz mit tenni,az fut annyi peldanyban,ahany userrel inditotta a rendszer.
TS szinte semmit nem fogyaszt,MS Sec essential-t nem ismerem.
Neked magasabb az FSB-d,es nem olyan magas ez a fesz ertek,amit beallitottal.
1,3-hoz meg van nehany lepcso[ Szerkesztve ]
-
-
Zso Ro
senior tag
válasz darál0w #14901 üzenetére
Mondj meg nehany okot nekem.
- Monitorozom a halozati sebessegem,ott nincs gond
- ugyanaz a map,ugyanannyi jatekos,egyezo reszletesseg+grafika(ugyanazokat a effekteket nem tudom megismeteltetni vele)Majd talan erzekeli a steam a csomagok veszteset,atvalt egy masik host-ra,ami persze a jatek megallasaval jar(15mp es 2perc kozott)
Szoval egy vicc.Megertem en,hogy nem rendelkezhetnek olyan eszkozokkel,ami a nap 24orajanak minden perceben ugyanolyan eleresi sebesseget biztosit,na de arra azert lehetett szamitani,hogy igen sokan fognak jatszani a sorozat ezen reszevel.Ha nem lenne steam,es lehetne dedikalt szerokon tolni,mar reg elofizettem volna ra,es ott puffogna a jonep -
Zso Ro
senior tag
Nem semmi huto tuningosoknak: Cooler Master V6GT
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
válasz mindkilla #14673 üzenetére
Kisebb ciklusidők persze,hogy jobbak,mint a magasabb frekvencia.Inkább állítsd kisebb órajelre,de az időzítéseket annyira le,amennyire csak lehet.
darál0w: HP géphez volt a memória,noname memória CL6-os időzítéssel(Micron)
Ingyen kaptam,ezért nem foglalkoztam vele,de azt tudtam azért,hogy nem ezzel váltom meg a világot.babicsbalu: Majdnem ugyanennyi a hőfokom 400-as FSB-vel zárt házban.Ház oldalát levéve még hűvösebb is
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
válasz Dark KillerX #14669 üzenetére
Nagyon feszes a memóriaidőzítésed,irigyellek.
Játszadoztam vele,de sajnos LOAD alatt belefagyogatott.Defaulton viszont 6-7-7-19.Piszok rossz eredmények.Phenomra én sem váltanék,és jelenleg másra sem.
-
Zso Ro
senior tag
válasz Dark KillerX #14667 üzenetére
Nem próbáltam csúcsot keresni.Elvárásom 400-as FSB volt alacsony hőfokon tartani a procit.3200-on megy most.Lehet rászánok egy pár órát,és megnézem mi a vége.Csak nem tartom fontosnak az e feletti órajeleket.Memóriám sem extrém,így az is hátráltat egy tuningban.
-
Zso Ro
senior tag
válasz Dark KillerX #14660 üzenetére
Az alap MSI P35-nek tényleg gagyi a hűtője.Nekem NEO-FR2 van,heat-pipeos és nagyon elégedett vagy vele.Előző,izzó procimnál is hűvös maradt a lap,pedig az a proci aztán fűtött ha kellett ha nem.
-
Zso Ro
senior tag
Rendben,én sem 2 hónapra vettem az enyémet.Na de mi van,ha csak 3,9Ghz-en megy?
Hol érzed a különbséget meg?A bolti árhoz pedig nem viszonyítok már azóta,hogy 60k-ért vettem anno,még menő Prescott-om újonnan.(soha többé ennyit prociért)Mit csinálsz a procival,hogy ennyire nem mindegy az a 2-300Mhz?
-
Zso Ro
senior tag
válasz DigitXT #14551 üzenetére
Szia!
Igazabol csak azert emlitettem a neved,mert tamadasok szemszogebe kerultem,mikor a kozeli/tavoli jovorol irtam le gondolataim,ecsetelve a processzorom tovabbi tuningolasat.Jelenleg 3200Mhz-en megy,tokeletesen elegedett vagyok a teljesitmenyevel es a homersekletevel egyarant.Nem emlitettem soha,hogy 4Ghz-en vagy felette jaratnam,sztem nemi felreertesek tortentek ez ugyben.Teged,mint peldat hoztalak fel,mint a topic 4Ghz feletti tuningosa.
-
Zso Ro
senior tag
válasz fagy53 #14541 üzenetére
Nem szandekoztam 4Ghz-en jaratni a procit,mert a 8-as szorzom miatt annyi plussz feszt kene adnom neki - ha nem utkozik CPU wall-ba - hogy sztem azt a tulhuzast mar nem eri meg.
En csak multizok,igy nekem foleg az FPS szamit.Azert irtam ,hogy ha 5850-em lesz/lenne,talan meg emelnek az orajelen,mivel akkor a grafikan is huznek picit,de tovabbra is az FPS szamok dominalnanak.
A MA-ban van egy Metro2033-unk,a HOLNAP-ban meg egy masik Fps jatek,ami ismet tulzott rendszerkovetelmenyeket ker.daral0w: A hirdeteseben is feltuntette.(4,2Ghz-et ha jol emlekszem alacsony feszen)
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
válasz fagy53 #14535 üzenetére
Ha nem erted,akkor nezz szet a jatektesztelesek soran elert CPU limitek okozta falutkozesekbe.Nyilvan a jatekosok minel szebb grafikan akarnak jatszani,de egy "lovoldozos-FPS" jatekban sokat szamt a "megjelenitett-FPS" szama,es en inkabb butitom a grafikat,mint 25 FPS korul jatszak.
Nem tudom honnan vetted,hogy 4Ghz-en szeretnem huzni a procim,miutan 5850-es kartyat veszek,de majd biztosan megvalaszolod.Ui.: Elozo procim Q8200 volt.Azert megneznem hogy jatszol alaporajelen a mai jatekokkal.
A kepalkotasrol szolo esszedet pedig koszonom.daralow: A 4Ghz-es klubnal azt feltetelezem azok az proci tulajok tartoznak bele,akik elertek es/vagy meghaladtak ezt a sebesseget.Azaz nem 4Ghz-es szethajtasrol beszelek,hanem azon tul.
De igazabol mindenki ugy erti,ahogy akarja,csak gondoltam,akkor mar en is leirom a velemenyem.[ Szerkesztve ]
-
-
Zso Ro
senior tag
válasz darál0w #14529 üzenetére
Persze,hogy az.De Ti irtatok hogy teljeskoru tagja a topicnak csak a fent nevezett lapokkal lesz az ember.Hat en meg irom,hogy na ne mar
dangerzone: Jelenleg 3,2Ghz-en,mivel egy 4850-es van alatta.Varom a napot,mikor az 5850 realis aron fogjak kinalni,mert a mostani az nem elfogathato.
Akkor johet a kovetkezo lepes az orajelek tekinteteben. -
Zso Ro
senior tag
válasz F e Z o #14474 üzenetére
Akkor neked "joval gyorsabb" a jatek,mert nekem 89FPS-ben limitalt
Egyebkent a vizhutes megvan mar lassan 5eve,csak nincs hasznalatban.Altalanos hasznalat miatt huzom a procit,mivel a Cod sosem volt hardverigenyes jatek.(kiveve a Cod2 DX9-ben)
Az mar csak hab a tortan,hogy az altalanos hasznalatban nekem a Cod nyomja a tulsulyt. -
Zso Ro
senior tag
Üdv itt újra.Sikeresen megváltam a régi procimtól,és szerencsés gazdája lettem egy Q9450-nek.
1,235V-on fut jelenleg 3,2Ghz-en ketyeg.Nem leszek vele a kategória győztese,de nem is ez a célom.Bőven elég kihajtani egy 4850-et,sőt.
Sajnos ez alatti fesz értékekkel nem igazán stabil.
Lehet a régi vízhűtésem összepakolom,és megnézzük akkor hogy muzsikál.Igaz,hogy házi barkács,de ha sikerült egy 2,8Ghz@3733Mhz-es Prescott-ot 51 fokon tartania,akkor ez sem fog ki rajta. -
Zso Ro
senior tag
válasz darál0w #14461 üzenetére
Célom apró megpiszkálás után,minimál vagy egyáltalán nem emelt VID-el elérni 3GHz feletti értéket.Mindezt 65 fok alatt tartani tartósan,játék általi terhelés alatt.(konkrétan Cod6-Cod7 (majd),ami mint tudjuk nem terheli meg igazán a procit)
Köszönöm a kimerítő választ darál0w kollégától.
-
Zso Ro
senior tag
Sziasztok!
C1 steppinges proci mennyire tuningbarát,illetve mit kell róla tudni?
Intel oldalon a Q9450-nél csak ezt a steppinget írták fel.De mintha hallottam volna másikról is.
Q9550-nél is ezt alkalmazták,de volt néhány negatív hang róla.
Igaz,nem itt,hiszen az itt lévő emberek szénné húuzák a sajátjukat.Köszi előre is.
-
Zso Ro
senior tag
Nekem 1,115-on van es 2,8Ghz-en megy.Alaplapom P35,de a P43-ban sem szerepelt a proci fenyesen,atom sok ez az ertek szamomra.Arrol nem is beszelve,hogy alaporajelen sem valtozik a helyzet,nehany fokot csokken csupan,ami nem elfogathat szamomra.
Ebben a topikban ha visszaolvasol,lathatod,hogy probalkoztam tobbfelekeppen,eredmenytelenul.Szoval mi melegedobb procit fogtunk ki sajna[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
Szia!
En is hasonlo ertekekkel kuzdok IDLE-ben,viszont nekem a terheles alatt a max 10fokkal fentebb van.Probaltam a gyari huton kivul CM TX2,TX3-at,sikertelenul.
Ugy latszik masnak is melegszik az M0 steppinges procija.Bar engem ez nem vigasztal,inkabb -20 fok lenne az,ami feldob.
De most 2800Mhz-en el vagyunk egymassal,Cod6-on kivul ugysem jatszok mast mostansag. -
Zso Ro
senior tag
válasz dangerzone #14193 üzenetére
i3 is igen jó árban mozog,és bár 2 magos,de ha vesz valaki egy ütős lapot,később tud cserélni i3-ról egy izom procira.AMD is igencsak odafeszült,főleg a 6magosával.
-
Zso Ro
senior tag
válasz darál0w #14186 üzenetére
Ertettem,hogy erted
Amugy meg a net sem hozza a 'luxusprosti-luxus prosti' szot egyertelmuen,ezert sem mentem bele a temaba reszletesen.De ha Te ennyire vagod,akkor hiszek neked
kimi02:
Ezt a hirdetest mar lattam,de mint irtam abban az arban,amiben hozzajutottam,ez a proci nem jatszik.De ha dobsz rola egy privit,akkor maris atgondolom.
Viszont koszonom a linket.[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
válasz darál0w #14184 üzenetére
Jelenleg nem latok hasonlo arban ilyen procit,igy meghagyom egyenlore.Ezt meg 3-4 honap mulva is el fogom tudni adni kb ennyiert.Amit banok,hogy a haz oldalat igy nem tudom feltenni,mert akkor bent kazan lenne.Meg az oldahuto sem sziv ki annyi meleget,oda mar valami luxus prosti kene Amszterdambol.
-
Zso Ro
senior tag
válasz darál0w #14175 üzenetére
A CPU fan-t engedelyeztem,es a CPU target temperature-t 40-re allitottam.Ez nem hozott semmi valtozast,majd miutan itt az egyik hozzaszolasban emlitettek,kikapcsoltam.Nem nyertem ezzel sem tul sokat.
Viszont alaporajelen jarattam tegnap,es csak 3-4fokot csokkent a homerseklete a huzotthoz kepest,igy visszaraktam 2900Mhz-re.Most azon muzsikal,es a max mag homerseklet Cod6 alatt 72fok volt.Ha mar nem tud lehulni a proci es az alaporajel valamint a huzott kozott IDLE-ban 3-4fok elteres van,hat akkor maradjon 2900Mhz-en.
-
Zso Ro
senior tag
válasz rup1u5 #14169 üzenetére
Nálad jól látható,hogy Everestben miért is jön ki a CPU hőre 63fok,a magok hőmérséklete átlagosan ezt adja.
1,15V-on megy a proci.
Nálam azért mókás,hogy egyik mag sem éri el az Everest által mgeadott CPU hőmérsékletet,hiszen jelenlegi is 55-50-57-50(minimumon 54-48-55-47) és közben a CPU hőjét 63fokra hozza.Nem lehet a kupak alatt nagyobb hőmérséklet,mint a legmelegebb mag hője,mivel a négy mag adja a kupak alatti hőmérsékleti mutatót.Ui.:
Dark_KillerX: most látom,hogy nálad is ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
válasz Dark KillerX #14166 üzenetére
Megnézem további hajtás után,hogy mennyivel megy fentebb a hő.Azért annyira nem tetszik ez nekem,és inkább hagyom azt a párszáz mhz-et,de legyen stabil.
-
Zso Ro
senior tag
válasz F e Z o #14162 üzenetére
IBT alatt alap,hogy elfogatható a 70fok,a HCT is kb ennyire izzasztja a procit.Ha max 70et ér el,és soha nem megy fentebb,akkor elfogatható.
Épp ebben a topikban írták többen,hogy a P35ösnek 400 a vége,innen az infó.Nekem már fentebb ment,igaz ez inkább tuningos lap,mint sem.Cod6 alatt sem ment fentebb a hőmérséklet,mint IDLE-ben a windowsban.Anno a 2,8Ghz-es Prescottot hűtöttem vízes blokkal,igaz 3,73Ghz-en járattam.El is vitt egy alaplapom,de szerencsére garis volt,és a szent beszédem is jól sikerült a cserével kapcsolatosan.Húzva sem volt több 53foknál,igaz,akkor már leszereltem a videókártyáról a blokkot,mert azz is hűtötte.Egyébként egy haver által készített hűtő volt,de simán vert elég sok bolti cuccot.
Lord Armessak a 4 tűset támogatja.Raktam már fel pár Cooler Master hűtőt,nem értem a mesét a felrakásáról,hogy illik most ide.Sosem próbáltam úgy tesztelni,hogy a hűtő nem volt megfelelően rögzítve,amit gyakran a körömágyam,illetve a bőröm bánt.De igaz,amit írtál,nem éppen a legkönnyebben felrakható hűtő.
SpeedR: Ez csak természetes,de ha visszaolvasol,akkor látod,hogy elég részletesen taglaltam mennyit és hogy próbálkoztam,tehát nem a hőátvitel volt a baj.
(2 alaplap,3 proci,3 hűtő) -
Zso Ro
senior tag
válasz darál0w #14158 üzenetére
Na megvolt a tapogatás.
Kicsit értetlenül állok a dolog előtt,mivel az derült ki,hogy a gyári hűtővel hűvösebb a processzor,mind összességében,mind magokra lebontva.
2800Mhz-en járatva a következő értékeket kaptam
Min: 47-42-50-40fok (Everestben CPU: 55fok)
Átlag ezeknél 1-2fokkal több.
IBT alatt
72-69-72-68TX2 használatakor legalább 5fokkal voltak az értékek nagobbak.A fordulatszám továbbra sem emelkedik,viszont a TX2 bordái érzékelhetően melegebb volt,mint a gyári venti.
A kondik alig voltak langyosak,csakúgy mint az északi híd(heat-pipenak hála).Viszont az alaplap alja(proci alatt) mindkét esetben meleg volt,de TX2-snél már szinte égetett.Így most marad a gyári venti,és a már összeszerelt gépben való tesztelés 2800Mhz-en és azon túl.Megnézem mi a vége,bár itt a fórumban többen írták,hogy a P35 vége 2800Mhz az alaplapi korlát miatt,tegnap stabil volt 2850-en,ami még lehet majd 3Ghz.Sajna a memók 800-asok,így az biztosan korlátozni fogja a "tuning szabadságom"
Azért visszaraktam a jó kis E4300-at,3Ghz-en stresszelve,hogy a hűtő mit fog vele kezdeni,de semmi fordulatszám emelés,viszont a két mag szépen kúszott 75 fölé,ezért hagytam a dolgot.Ha rá akart volna kapcsolni a venti nagyobb fordulatra,akkor már itt megtette volna.
Azt hiszem most nagyot csalódtam,csak nem igazán tudom miben,persze a TX2-őn kívül.
Azt hiszem.megválok tőle hamarosan.
Ti milyen hűtőt használtok 4magos procihoz? -
Zso Ro
senior tag
válasz rup1u5 #14154 üzenetére
A gyari hutot es az alaplap procihoz kozeli reszeit tapogattam folyamatosan,de csak langyi volt.Ma megprobalom alulrol megerinteni,ugysincs a hazba visszaszerelve.
Mindenesetre elkezdem tesztelni mindennapos mukodes kozben,es ha nem fagy huzott allapotban sem,akkor visszaszerelem es megprobalok hozzaszkoni.
Meg visszadobom az elozo procit,es szetstresszelem,megnezve igy a hot es a fordulatszamot.Ui.: Tegnap azert toltam ra egy BIOS frissitest,hatha tulfeszeli,csak nem mutatja jol,mert egyebkent manualba hasznalom.De nem hozott valtozast
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
válasz rup1u5 #14149 üzenetére
En is azt mondtam volna,hogy rossz a szenzor,ha nem ket alaplappal es ket procival probalom ki a dolgot.Eddig semmi problema nem volt az elozo procim(E4300) 60% huzasakor.Szepen tette a dolgat a huto.
Tegnap futtattam 15szor az IBT-t,kulonbozo memoriamereteken,hogy ne csak a Standard-et hasznaljam,hanem piritsak neki oda.Igaz,a heatpipe-okat nem neztem a hutokon,visoznt a gyarin nincs is,csupan egy rez kupak szeru lemez.[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
válasz darál0w #14143 üzenetére
A proci kupakjat megneztem egy vizszintes feluleten,es tokeletesen fekudt rajta.Ha a TX2-es felulete lenne homoru,akkor a TX3-mal es a gyari hutovel is kisebb ertekeket kellene kapnom.
Az hogy lehet,hogy 2 alaplapon hasznalt 3 fele venti sem emeli a fordulatot a proci melegedesekor?Mindket lapon be volt kapcsolva az Controller,de amikor a procik 80fok korul jartak,meg akkor sem noveltek a fordulatot a ventik es a bordak is teljesen huvosek maradtak.
Olyan,mintha nem is erzekeltek volna,hogy melegszenek a procik.(haver Q8200-asanal ugyanez)
Tegnap megneztem 2850Mhz-en,es alig emelkedett nehany fokot(2-3fok) a 4 mag homerseklete az alaporajelhez kepest.Cod6 alatt sem valtozott a kep,maximalis homerseklet maradt ugyanannyi,mint amikor IDLE-ben ment.Szoval rejtelyek sokasaga
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
válasz darál0w #14134 üzenetére
Na ismét itt.Néhány tapasztalat,amiből sajnos semmilyen végkövetkeztetést nem tudok levonni.Remélem valakinek azért sikerül.
Kezdet:
1.MSI P35-ben Q8200+TX2 -> minden alapon 63fok mérve:everest,core temp
2800Mhz-re húzva szintén 63fok
próbálva: paszta;paszta-ezüst;ezüst.Minden lehetőséget kétszer.
2.Asus P5P43-ban Q8200+TX3 -> minden alapon 44fokon
Csak pasztával tesztelve
IBT-vel tesztelés közben:
-Harmadik tesztnél leállítva,mivel a Core temp-ben a negyedik mag 100fok fölé húzott,a többi 70-90fok között.Haver Q8200-át vissza,IBT tesztelés,maximum hőmérséklete 88fok egyébként neki alapon 37fok;mérve core temp,everest
3.
MSI P35-ben Q8200+gyári hűtő;pasztával kenve.
alapon everest szerintPU 60fok
A magok real temp és core temp-nél azonosan: 41-56fok
IBT-vel 15 tesztelés után a maximum hőmérséklet a magok esetén: 71fok.Számomra egy következtetés: Everest 1-2fokkal mér különböző hőmérsékletet magonként,mint a Core temp és a Real temp,viszont ez kiírja a CPU általános hőmérsékletét.Bár furcsállom,hogy számol ki átlagot ha mind a négy mag 55fok alatt van,ellenben az általános hőt 63fokra hozza.(47,42,50,40)
Az is fura,hogy havernál a negyedik mag szinte megfőtt,a saját lapomban pedig rendszeresen hozza a leghűvösebb értéket.Most örülök,hogy megy a gép normálisan,ha lehet normálisnak nevezni azt,hogy teljesen alap beállításokkal jelenleg 41-50fok között ugrálnak a magok hőadatai.Holnap ráteszem ismét a TX2-est,meglátjuk az hogy teljesít ezek után.Azt azért kötve hiszem,hogy az Intel gyári hűtője verné a TX2-est,így ez sem világos teljesen.
-
Zso Ro
senior tag
válasz darál0w #14126 üzenetére
Hat nem eppen.
Szetszedtem,majd ismet paszta+ezust,eredmeny ugyanaz.
Kovetkezo korben csak ezust ment a procira,semmi valtozas,majd a vegen csak szilikon,es a homerseklet szinte meg sem mozdult.Lement ugyan 56ra,de ez nekem nem eredmeny,hiszen 25fokos csokkenest vartam.
Holnap viszem egy haverhoz,akinek szinten Q8220-asa van,abban a lapban is megnezzuk.
Remelem nem a processzornak van baja,mert az alaplap a E4300-asnal hozza a megszokott huvosseget. -
Zso Ro
senior tag
IBT futtatás és a negyedik testnél már 91fok.Ott már leállítottam.A hűtőborda meg egyáltalán nem meleg,szóval vszínű nem szorul rá rendesen a lapra.
fagy53: jaja,erre gyanakodtam én is
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
Üdv!
Olvasom néhány napja a topikot,mivel vettem egy Q8200ast.Ma érkezett meg,már a gépben van.
A problémám az,hogy minden alapon van,és mégis 63fokos Everest szerint.
Sima és ezüst paszta került rá,és egy Cooler Master TX2-es hűti.
Olvastam,hogy talán a 4 maghoz kevés,de azt azért nem gondolom,hogy alapfeszen system idle alatt 63fokot kéne mutatnia.
Kíváncsian felrántottam 400ra az FSB-t,hogy megnézzem a hőfokot,de nem változott.
IBT tesztet futtatva felment egészen 79fokig.Szóval valami hasznos tanács?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest