Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
válasz
SpeedR
üzenetére
Szia.Akkor ezt jól megbeszéltük van benne igazság jobban tuningolható a Q9550mint a X4-945 de ez is megy 3.8ghz simán,De én nem húzok semmi procit mindent alapon használok úgy is tesztelem egymással szemben.köszönöm az értelmes és helytálló válaszaidat na ez az amikor valami jó mindig kisül a dolgokból
.Azért majd csinálok tesztet és megírom.OK.
Válaszom? cool13-nak sajnálom de a kisebbik fiamnak adtam oda az egész gépet ő a nagy játékos.Veszek magamnak majd egy AM3-konfigot.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
SpeedR
üzenetére
Szia.Nem tudom hogy neked van e ilyen procid de nem is ez a lényeg.Mivel az X4-945 azt tudja amit a X4-965 csak nem melegszik annyira nézd a tesztet,memória kezelés mondjuk.
[link] de ha nagyon fáj majd csinálok itthon egy tesztet a két gép között ha lesz időm rá,azt vagy elhiszed vagy nem,de szívesen látlak ha eljössz megnézheted nálam.ÜDV.Csak mert újra mondom INTELES vagyok de nem halok az Intelért már az előtt is volt jobb az AMD- (939) széria korában.És nem számít mi állja meg a helyét,az elfogultságnak is van határra egyszer.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
SpeedR
üzenetére
Főleg árban ami nem el hanyagolható,most nem sűrűn kapsz ilyen procit.
Szia,nem akarlak meggyőzni de mind két gépből van nálam összesen 5db gépünk van mind menő és van hasonlítási alapunk nekem Q9550-van és nem vagyok elájulva tőle néz meg pár tesztet a információ miatt.Ennyi pénzért nem egy nagy szám még egyszer mondom ez az én véleményem.Semmi több.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
cool13
üzenetére
Szia.Ez az én véleményem és én is Inteles vagyok ezzel senkit nem sértettem meg,de nekem most jobban tetszik az AMD-ezért van a fórum hogy tapasztalatot cseréljünk,nehéz elismerni árban verhetetlen hát ez van és van mögötte teljesítmény is.ÜDV.Egy INTELES!
Azt tudom mondani mivel tudom van Q9550-sem és nem egy nagy szám sajnos!Nem minden a tuning!ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Insolent
üzenetére
Szia.Igen igazad van én először AMD-voltam aztán lettem inteles a Core2Duo procik teljesítménye miatt,most meg úgy látom ismét vissza az AMD-hez ha ez a 945 ilyen jó proci milyen lesz a következő széria.Az 1156/1366 nem vonz mivel ilyen brutális teljesítmény egyenlőre nem kell és hát az ára.Az ár 30% -ból remek ütőképes amd konfigot lehet összehozni.A mostani gépet meg a másik fiam kapja meg.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
cool13
üzenetére
Szia.Szeretnék mondani neked valamit ha meghallgatsz,én se akartam váltani és vettem egy q9550 procit ami remek igen erős jól tuningolható jó alaplapban ASUS P5K-PRO ez az én gépem.A fiamnak van egy Gigabyte 770-DS3 remek lapja amiben van egy X4-945 Deneb ami sok mindenben erősebb mint a Q9550 intel de ha csak azt mondom hogy azonos akkor sem hazudok.A két proci közt van min 20k differencia és semmivel nem jobb.Sajnálom hogy nem hallgattam a fiamra most spórolhattam volna sok pénz és mivel már nincs jobb platform 775-ben mivel a IP 45 szet semmivel nem jobb a IP35 úgy érzem rossz lóra tettem.Mivel az AMD a AM+/AM3-as vonalat viszi tovább míg az intel 775-már kifutó.ÜDV.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.