Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
lipi67 #19399 üzenetére
még nem vettem meg, talán holnap megkapom. remélem. már nem rajtam múlik.
ha a kezemben lesz, majd újra jövök....a nagy gépet nem bontom. tehát majd valami más proci kell bele. vagy veszek valami kompatibilis régi, 100w fölötti p4-et, vagy gyűjtögetek újból egy qx-et, és szétfeszelem.
kitaláltam egy új hűtőblokkot, ami elvileg 1300(!!!) watt elszállítására képes.
idáig azért nagyjából bejöttek az elképzelseim. még az is elképzelhető, hogy bordákra sem lesz szükség, mert csövek hatalmas hőszállítást produkálnak. a legintenzívebb hőleadás pedig a csövek másik végén van. ha 25 csövet bedolgozok, azok hengerpalástja is komoly felületet ad.ezt a intenzív dolgot úgy értem, hogy ha a csőről közvetlenül távozik a meleg, akkor hiába a relatív kis felület ahhoz képest, ha lamella is van rajta, de kiesik egy hőlépcső. a cső és a lamella közti....
ez elvileg hülyén hangzik, de a gyakorlatban kellő számú hőcső adta felületnél működni fog...erre a lehetőségre akkor jöttem rá, amikor a gtx 480-ban már benne volt a 6db 400mm hosszú cső, és borda nélkül, csaka csövek idle 53 fokon tartotta a gpu-t.
szerintem egy procival 25 hőcső talán elbír pucéran is...
cpu cooer ala sündisznó....csaka q- csöveket nem tudom rendeleteni, mert a sárgák nem válaszonk a egy tetves mail-re....
nah, ehhez kéne ez a lap.
de egyelőre proci és csövek hiányában a szekrényben fog várakozni. ramom az lenne 3 db. 4 gigás garnitúra, kis vga-kból is van, cm620m real power elfekvőben.....
csak hát a csövek. conradba nem emgyek még 1x 3200 /db-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest