Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz lipi67 #19399 üzenetére

még nem vettem meg, talán holnap megkapom. remélem. már nem rajtam múlik.
    ha a kezemben lesz, majd újra jövök....

a nagy gépet nem bontom. tehát majd valami más proci kell bele. vagy veszek valami kompatibilis régi, 100w fölötti p4-et, vagy gyűjtögetek újból egy qx-et, és szétfeszelem. :DDD

kitaláltam egy új hűtőblokkot, ami elvileg 1300(!!!) watt elszállítására képes.
    idáig azért nagyjából bejöttek az elképzelseim. még az is elképzelhető, hogy bordákra sem lesz szükség, mert csövek hatalmas hőszállítást produkálnak. a legintenzívebb hőleadás pedig a csövek másik végén van. ha 25 csövet bedolgozok, azok hengerpalástja is komoly felületet ad.

ezt a intenzív dolgot úgy értem, hogy ha a csőről közvetlenül távozik a meleg, akkor hiába a relatív kis felület ahhoz képest, ha lamella is van rajta, de kiesik egy hőlépcső. a cső és a lamella közti....
    ez elvileg hülyén hangzik, de a gyakorlatban kellő számú hőcső adta felületnél működni fog... :K

erre a lehetőségre akkor jöttem rá, amikor a gtx 480-ban már benne volt a 6db 400mm hosszú cső, és borda nélkül, csaka csövek idle 53 fokon tartotta a gpu-t.
    szerintem egy procival 25 hőcső talán elbír pucéran is...
    cpu cooer ala sündisznó.... :DDD

csaka q- csöveket nem tudom rendeleteni, mert a sárgák nem válaszonk a egy tetves mail-re.... :(( :(((

nah, ehhez kéne ez a lap.
    de egyelőre proci és csövek hiányában a szekrényben fog várakozni. ramom az lenne 3 db. 4 gigás garnitúra, kis vga-kból is van, cm620m real power elfekvőben.....
    csak hát a csövek. conradba nem emgyek még 1x 3200 /db-ért

Új hozzászólás Aktív témák