- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #14498 üzenetére
semilyen elméletet nem akartam alátámasztani vagy cáfolni.egyszerűen leirtam hogy nekem nagyon melegszik.
mivel meg tudom hűteni ezért nem érdekel hogy alapon mennyi fokos.
kiváncsiságbol ráengedtem a P95-öt az 52 fokos alaphőre és 67 fokos lett belőle 10 perc alatt.
az ez előtti quadom 1,278-as Volt és az is piszkosul melegedett és még nem is ment 3,6-ot...shkizo: az 9x400. én meg 8x450-en használom.ehhez picit több feszt igényel.na nem biztos hogy kellene ennyi de én tutira megyek..
ha azt veszed ez is csak 0,06V-al nagyobb fesz ami terhelés alatt leesik 1,344-re. -
Beowulf_78
addikt
Én nem tudom.
Ilyet még nem láttam.De kizártnak tartom hogy a VID-nek lenne köze hozzá. Az én 1,2375 VID-es procim, amit nevezhetünk alacsony VID-nek, akkor miért nem úgy működik mint a többi alacsony VID-es miért nem melegszik annyira? Pedig léggel hűtöm. 1,36V Prime terhelve kb. 60 fok lehet, igaz, polírozva van. 1,46V-nél Prime alatt 78-79 fok. Idle 40-42 fokosak a magok. Tehát a VID elmélet is meg is dőlt.
Valami más dolgon múlik a hőtermelés, a procimból kiindulva.
-
Zájec
veterán
válasz
Beowulf_78 #14493 üzenetére
-
Zájec
veterán
válasz
Beowulf_78 #14493 üzenetére
mi ?? no komment... ennyit tudsz mondani..
egyszerüen nemtudok a hülyeségeidre gombot varni ennyi....van valami értelmes hozzáfüznivalód esetleg? vagy csak a rizsa..
válaszoljál mind a három dologra... halgatjuk az értelmes eszmefutatásodat,,
már ha van valami egyáltalán.... -
Zájec
veterán
korábban mi is tapasztaltuk ez a dolgot, igaz más procikategoriába (E2xxx)
de tapasztaltuk... Bagira01 kolléga szerzet valami kibaxott alacsony
VID -es procit, egyedülálló volt..nem is hallotunk ilyen alacsony VID-eset...
nagyonszépen ment, de a melegedésvel voltak gondok.. szidta is rendesen emiatt
nem akarta elhinni, hogy ez lehetséges.. több procit tesztelt szóval volt
saját összehasonlitási alapja a dolognak.. a körülmények u.azok voltak nála.. -
Zájec
veterán
válasz
Beowulf_78 #14481 üzenetére
"és lehet kevesebb hővel és fesszel el fogj vinni a nagyobb órajelet.Tehát mielőtt cserélnél mindenképp políroznék,"
ezt te honnan szeted hogy egy fényesitéstöl a proci kevesebb feszt fog igényelni
u.azon az órajelen...??jövő ilyenkorra pedig el is fognak távolodni játékok alatt a 2 magos prociktól... persze és beszüntetik a kétmagos procik gyártását is ...ez baromság..
(#14487) Beowulf_78:: igaza lehet, te vagy tévedésbe.. azért mert kisebb
a VID,, nem biztos hogy hidegebb ....söt..
Volt a kezem ügyében 1,31 VID-es Quad..3560mhz volt a max. amit ment, feljebb bármekkora fesszel már hibázott...akkor valmit elcsesztél, rosszul teszteltél,
de elöfordulhat, ebböl még nem kéne általánositanod..
az enyémnek is 1.3v feletti VID-je van mégis szépen megyeget... -
^Boss
őstag
válasz
Beowulf_78 #14487 üzenetére
nalam volt 1,325, 1,275bol 2 is, 1,2625, 1,20, es ez messze a legmelegebb, az 1,325-os meg alig melegedett.. de olvass utana a topicban, sokan gondoljak igy.. persze a kupak is szamit, de ez is olyan, mint az alacsony vid, nagyobb tuningpotencial.. alacsonyabb vid, magasabb homerseklet azonos feszen.
-
Beowulf_78
addikt
Minnél kissebb a VID annál melegedősebb??
Ez téves megállapítás, és inkább fordítva lenne igaz, mert elvileg a kis VID jó tuningpotenciált takarhat, de ez se 100%.A melegedés inkább a procikupakon múlik...
Volt a kezem ügyében 1,31 VID-es Quad..3560mhz volt a max. amit ment, feljebb bármekkora fesszel már hibázott. 1,42V felett pedig beugrott 80fok feletti maghő Prime alatt.Elbaxott egy proci volt, de van ilyen is. -
^Boss
őstag
bizony, minel kisebb a vid annal melegedosebb, viszont eleg valoszinu, hogy az 1.2vid-del 1,32v korul viszi a 3,6-ot..
-
chibo
csendes tag
-
KTTech
veterán
válasz
Beowulf_78 #14481 üzenetére
A 3. rész nem olyan biztos SZVSZ
A GT200-nak szerintem erősen lesz beleszólása abba az ATI jövőképbe (nyáron jön... teljesen új architektúra, valszeg már integrált Physics prociva)
Meg az UnReal sem olyan 100%-os... A 4 magban egyetértünk.
-
^Boss
őstag
naja, egy jol kivalogatott Q6600nal nincs jobb
-
Beowulf_78
addikt
1. Ha elég lenne a 3,5-3,6ghz akkor nem kellene tápot cserélned, mert semmi biztosíték arra hogy beleölsz sok tízezret, és utána menni fog jobban a tuning.A másik pedig hogy +100-150mhz-ért nem cserélnék tápot.Nem éri meg.De ha cserélsz mert neked több kell mindenképp még ha az a több is, csak 100mhz, akkor nem a táp kevés hanem az igényeid ill. tuningolási kedved nőtt meg, ami mindig is sokba került.
2. Mondtam hogy adj neki egy polírt, és lehet kevesebb hővel és fesszel el fogj vinni a nagyobb órajelet.Tehát mielőtt cserélnél mindenképp políroznék, és csak utána lépnék tovább. Persze a CPU-blokkot is, és a procit is a legjobb hatás érdekében.
3. Nincs azzal baj hogy csak játszol.
Az Assassin's Creed-nél DX10.1-be a procihasználatom mind a 4 mag esetében van hogy 60%-ra is felugrik. De 35-40% az alap.Tehát mondhatom hogy egész jól használja a 4 magot.Mostani felállás szerint a jövőben pedig az Unreal Engine-es játékokat fogják eröltetni, ami Quad tulajoknak, és Ati felhasználóknak fog kedvezni.Én azt mondom hogy az év további részészében kiadott játékok még drasztikusabban fogják használni a 4 magot, jövő ilyenkorra pedig el is fognak távolodni játékok alatt a 2 magos prociktól.Persze ez csak saját vélemény, de minden jelenlegi kis "info morzsából" ez jön le a jövőképet illetően.
4. Tedd fel a kérdést magadnak...eladod a Quadot. És? Mit veszel helyette? Wolfot? Most éppen alap mhz-en, és alap feszen döglött meg egy E8200 amit beírtak a wolf topikban...az egész topik egy nagy anomália, és X-akta.Csak a problémákról lehet olvasni, ráadásul olyan problémákról amire nincs magyarázat, ergo nem tudsz tanulni belőle, ill. felkészülni rá. Nekem az E8400 1,35-1,4V-n degradálódott kevesebb mint 8 óra alatt.Ezek után gondolkodtam el hogy kell e nekem a 45nm...majd azt mondtam, jobb nekem a 65nm, nyugodtabban fogom használni, nem fogok remegni, hogy mikor kap egy fesztüskét ami igaz, csak feltételezés, hogy ez áll a degradálódások, kinyíródások hátterében. Vagy esetleg Yorkfield-re cserélnéd? 2 wolfi összedrótozva. U.a. a veszély fenáll.Ha pedig a 45nm nem vesszük számításba akkor nevezhetjük a Q6600-ot a 65nm császárának.Remélem meggyőztelek minden benned felmerülő kérdésről!
-
^Boss
őstag
450-es fsb-hez a maximusnak mennyit adtal? (NB, FSB)
-
Macka
veterán
Kezdek ráébredni,hogy hülyeség volt anno Quadot venni.
1.Zabál.Cserélhetem a tápot,mert a 460Watt kevés...
2.Melegszik.Kevés a duál radi.Cserélhetem.
3.Only game... No comment.De legalább jól néz ki a Quad-matrica
-
^Boss
őstag
válasz
$hadow #14466 üzenetére
cpu fesz 1,4V a drop irto opcio enabled-re (asszem vdrop akarmi a neve.. igy este alkohol hatasa alatt nemtom megmondani..), 1,4V NB, 1,36V FSB, tobbi maradhgat, ramokat allitsd be 5-5-5-15, 1000mhz 2.2V, perf. level relax, 3, es igy nezd elsore, aztan ramokon es a feszeken lefele lehet allitani, ha stabil..
-
$hadow
csendes tag
Hát megpróbáltam a 3.6 ghz 9x400 -as fsb de be se botolt a windows mondjuk nem sok mindent állítgattam a biosban......
-
$hadow
csendes tag
Üdv mesterek!
Ma megjött a Thermalright ult 120 extr -em a q6600 'alá' . Az lenne a kérésem nem segítenétek-e nekem a tuningolásban még nem vok benne túl jó de már sokat olvasgattam a topikokat, sok mindent megtanultam de még nem mernék 'egyedűl' hozzá nyulni a bioshoz szóval örülnék ha össze tudnánk hozni 3.6 ghz et a quad-on.
Gépem:
Asus Maximus Formula
2x1gb corsair dominator
q6600
550w chieftec tápA help ért előre is köszi
-
AirBooms
addikt
Oké, oké, de ne vessük össze a QX6850 VID-jét a Q6600 VID-jével. Ez utóbbi ugye alapon 2,4 MHz-en jár, míg az elöbbi 3 GHz-en. Vagyis az Extreme-nél jogos a magasabb alapfesz.
Amúgy az akkor is érdekes, hogy (CPUZ-vel nézett) alapfesz alatt is tudja a 3600 MHz-et. Lényegében 1,3 V-on!
Ha lesz időm, megnézem magasabb órajelen is.Viszont elég sok hőt termel ez a proci, még a vízhűtés ellenére is. Az E8500-nél sosem éreztem, hogy a radi langyosodik, ennél a procinál pedig erősen ez van (persze erős terhelés után nézve)!
-
Zájec
veterán
válasz
WiZARD #14443 üzenetére
nemtudom,, a tápos topikban az "Eurocase" márkát a nemajánlottak közé
sorolták... lassan 3 éve vettem, akkor még nem volt informáciom a tuningal kapcsolatban.tudom hogy a Prime jobban megizasztja.. tapasztaltam már a saját börömön is..
itt van egy korábbi P95 erdményem,, ::[link] ezen a feszen még birta...(#14453) Qru: talán az Everest... nemtudom.. majd a többiek megmondják jó-e..
-
Qru
MODERÁTOR
Prime95-ön kívül milyen stresz progik vannak amik négymagot használnak?
-
Zájec
veterán
jó értem, csak nekem volt egy ilyen tapasztalatom amit leirtam...
elöször csodálkoztam hogy miért a sharder tesztnél bukott el,és miért nem a cpu tesztnél... nekem se erös a tápom...söt elég gyengusz, de azért még egy két tesztet
megcsinál... valamikor úgy leesik a 12v-ról, hogy csak na..valamikor csak 11.2v
el se hiszem hogy még menni bir ...11.2v-ra leesik... -
Beowulf_78
addikt
válasz
AirBooms #14449 üzenetére
Neked szólt? Neked lett címezve?
Majd ha Macka ezt mondja amit te akkor azt mondom oké, mert így nagyon úgy fest, hogy a te hsz-ednek nincs sok értelme és kettőnk közül te vagy az aki a "hsz-gyűjtögető" ...
Tök egyszerű...én mindenkivel aki ide jár, jól elcsevegek, off-ba is és szakmaiba is, alkalomadtán még segíteni is tudok aki ide téved, már amennyire értek hozzá, viszont te leszel az első személy akit megkérek arra hogy a hsz-eimre ne reagálj ha egy mód van rá, megígérem én se fogok a tieidre.Láthattad nem ugrottam a nyakadba amikor megjelentél itt, még a feltett kérdéseidre se reagáltam ha nem tünt volna fel.Az off-ot annyival be is fejezném nagy ez a topik, elférünk tisztes távolságban is egymás mellett.
-
AirBooms
addikt
válasz
Beowulf_78 #14448 üzenetére
Ennek a hsz-nek mi értelme volt?
-
Beowulf_78
addikt
Lehet venni táp-ból használtat is..csak nem mindegy hogy milyet.Én csak Enermax-ot vennék használtba, és az se mindegy hogy ki az eladó.
Én pl. eladtam it a PH-n 9k-ért a 465W Enermax-omat, aminek lassan 1 éve. Az ember amikor összerakta a gépét hívott boldogan, hogy működik, és minden ok.
Én meg mondtam neki miért ne működne? Az lett volna a fura ha nem működik...tehát nem mindegy kitől veszed.
-
KTTech
veterán
-
Macka
veterán
FSP epsylon 700W lesz az áldpzat. Ezzel talán elleszek egy ideig. Szerintetek szabad használt tápot venni? Nekem vannak kételyeim. Ráadásul
PH!-garos, és az ember november óta nem volt PH!-n -
Macka
veterán
De nem a CPU adta fel, hanem a shader tesztnél csîkozótt be a kép, ami ugye VGA hiba. Haba VPU- visszateszem 1.45 volta, akkor ugyanennél a tesztnél hibátlanul teljesít. Szeritem a CPU 1.6 voltja, a VGA 1.3 voltja, a RAM 2.2 voltja, a MCH +0.15 voltja, a vízpuma sok a 1.5 éves tápnak. Szerintem ingadozik a feszültség, és a VGA esetén az alá a határ alá esik a feszültség, amin stabilan biztosîtaná az órajeleket.
-
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #14434 üzenetére
Igen, én is ettől tartok. Kellene egy 650 Watt körüli, azzal elleszek egy darabig.
-
WiZARD
addikt
válasz
Beowulf_78 #14434 üzenetére
1,6V mellett méréseim szerint inkább 300 watt körül zabál egy g0 quad.
1,45V körül-felett már a legtöbb 450-500wattos táp kevés, vagy épp csak elég egy quadhoz. (500as fsp bluestorm az tutira kevés, azt próbáltam - pedig csak egy kisfogyasztású VGA-val (2600xt) néztem)
-
Macka
veterán
Na, vannak problémák.
V-modot tettem VGA-ra, eddig semmi gond. Megy rendesen.
De:
Eddig a CPU a tesztek alkalmával 3600 Mhz-n ment, 1.46 volton. Hogy javuljon a Mark eredmény, megrángattam csöppet. 1.6 volton 3825 Mhz-n megy. Azonban ekkora Vcore mellett ugyanúgy beállítom a V-modos órajeleket és feszültséget (1.246 volt IDLE, 1.29 LOAD) a shader tesztnél összefossa magát.
Visszaállítom CPU-t 1.46 voltra, 3.6 GHZ-re, vmodos órajel, feszültség megint beállít, és lám, tökéletesen lemegy a teszt.
Én arra tippelek, hogy a 460 APS Zalman táp kevés.... -
infectedmann
őstag
HTX a helpet
Akkor egy G0 rendel valamikor a közeljövőben
-
KTTech
veterán
válasz
infectedmann #14429 üzenetére
Valószínű elírta... G0-ra vadász
és lehetőleg ne túl magas VID-esre (bár ez még magában semmit nem jelent tuning szempontból)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
infectedmann #14429 üzenetére
Elírás a B0. Az B3, de a G0-t vedd, azok jobban mennek.
-
infectedmann
őstag
válasz
Beowulf_78 #14428 üzenetére
Hmmm. Akkor Gianni rosszul írta a bazárjában?
Intel Core2 Quad Q6600/8M/1066 B0 stepping tálcás
Intel Core2 Quad Q6600/8M/1066 G0 stepping tálcás -
Beowulf_78
addikt
válasz
infectedmann #14427 üzenetére
B0 nincs. Ott kezdődik.Tehát erre ne vadássz.
B3 és G0 van...de java részt már csak a G0 kapod használtba is, újként meg evidens hogy csak azt.A húzás pedig szerencse dolga, de jobb cuccal benne lehet a 3,5-3,6ghz. -
infectedmann
őstag
Hali Quad addiktok
B0 vagy G0 steppinges Quad -ra érdemes vadászni ?
Szeretném majd húzni a kicsikét -
AirBooms
addikt
Örülünk!
Úgy néz ki alapfeszen megy az újonnan beszerzett QX6850-em 3600 MHz-en.
Így valszeg a 3800-hoz sem kell majd 1,4 V...Ja, beléptem a klubba!
-
KTTech
veterán
Megbeszélhetnénk 1x egy személyes talit? Le kéne mérni a gépemet (Ilde, Prime95 In-place, Prime95 in-place + Gpu-Caps szőrős fánk, illetve az utóbbi + "némi" HDD művelet)... kíváncsi vagyok rá, komolyan (és 1 mérésért nem szívesen vennék teljesítménymérőt... igaz 1 tápkábelt feláldozhatnék, mert abba be tudnék kötni egy ampermérőt sorosan, ami megadná, mennyit is eszik... de az olyan kókány purc és fércműves
)
-
AirBooms
addikt
OK, akkor megnyugodtam. Beszereztem egy QX6850-et, s úgy néz ki, hogy 1,4 V-on olyan 3800 körül megyeget (a pontos értéket még nem teszteltem ki), a 3600-at pedig lehet, hogy tudja 1,35 V-on (de még ez is tesztelés alatt).
Csak már hozzászoktam a Wolfos alacsonyfesz mizériához...Thx!
A vizem amúgy DDC-D-Tek Fuzion blokk-Zalman GTX blokk-tripla Nexxxos Pro radi
-
Macka
veterán
válasz
AirBooms #14412 üzenetére
Nekem olyan elvem van,hogy 1.5 voltnál több valós feszt nem adok neki, bár vizem van nekem is.Laing DDC;Ice-Age blokk;Nexxxos Pro duál radi. Így Prime alatt 67 fokosak a magok maximum 3.6 Ghz-n.Kevés a duál-radi...
Az egy dolog, hogy elvezeted a feszemeléssel létrejött plusz hőt, de a feszültség áthalad a cpu-n... -
AirBooms
addikt
Hali!
Mekkora (valós) fesz adható még egészségesen a Kentsfieldeknek?
-
twine
veterán
válasz
Beowulf_78 #14403 üzenetére
NNNa...el ne szóljam magam, most igy írogatás közben is épp megy a prime smallFFT
10perce, 3420MHz 1.45V-on (ami prime közben 1,39V), és egyenlőre nem dobott hibát...
remélem még 40 percig nem dob hibát, (mert annyi nekem bőven elég, hiszen a proci teljesitményéből fakadóan 40 percnél többet sosem kell egy huzamban izzasztanom)
...........kurv@ táp.... 12 percnél leállitottam a prime-ot, mert olyan amper szag lett a stúdióban a táptól hogy beszarás!
egyszer már prime alatt "védelmileg" kihalt a táp, de az,, első alkalom volt meglepetésszerüen! Most már figyeltem rá.... a lényeg, hoyg ugy tünik minimális feszt kellet neki adnom és prime stabilnak tünik 3420-on(eddig 3-5 percen belül eldobta magát a prime alatt)
Köszi a segitségeket...
üdv
TwineJa igen a magok hőmérséklete max69 fokban realizálódott a teszt alatt..
-
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #14404 üzenetére
Azért én jobban bízok egy külső mérőben...
-
slett27
addikt
válasz
KTTech #14405 üzenetére
Zalman ZM-MFC2>>> 3,8GHz@1,55V teljes rendszer teljesítménye + GeForce 8800GT 512MB terhelve 365W a teljes rendszer fogyasztása.
-
KTTech
veterán
válasz
Beowulf_78 #14404 üzenetére
Én azért ellenőrizném egy normális külső teljesítménymérővel is
Erős a gyanúm, hogy ez számolt érték...
-
Beowulf_78
addikt
Jó ez az új Sisoft Sandra XII....méri a proci fogyasztását terhelt állapotban!!
Jelentem, a 3,8ghz futó Quad 155W fogyaszt terhelt állapotban.Azt hittem 200W felett fogyaszt ekkora fesszel.
-
Beowulf_78
addikt
Sosem a bios feszt vesszük alapul hanem a CPU-Z által mért Idle és load feszt. Ha 1,4V kap valósan akkor 1,45v-t még simán adhatsz neki, ill. 80-85 foknál ne legyenek melegebbek a magok Prime alatt. Annyira még a dvd konvertálás se izzasztja meg mint a Prime.Hiába megy nekem is 95% a konvertálás a proci 10 fokkal hűvösebb mint prime alatt.Szóval a Prime az szélsőséges terhelést ad a procinak.Valós szituban szvsz. nem is lehet megadni ezt a terhelést.
-
twine
veterán
köszi a válaszokat.....
Léggel hűtöm, és nem is tervezek beruházni sem vizre,sem pedig horror légre...
Viszont ami ma kiderült pontosan számomra hogy:
3,4Ghz-en egy 2 órás videót, 28 perc alatt kódolt le, mig kékhalál után visszatettem 3 Ghz-re(itt prime stabil "hetekig" a gép) és 39 perc lett a végeredmény...
bár tudom viccesen hangzik, de az a 10-11 perc nekem sokat számit meló közben!(hiszen még várakozott két 3 órás anyag chapterezésre+kódolásra) ezért örültem volna a 3,4 Ghz stabil eredménynek! viszont ami furcsa számomra hogy a kékhalál is 52-54 fokos procinál jött elő.... a magok ennek tükrében 62-64 fok körül lehettek..szóval hőérséklet ügyileg nem volt sz@arrá hajtva a prockó...ezért is kérdeztem meddig küldhetem neki a feszt..tudom tudom nincs egyenes arányosság a hőmérséklet és a fagyás között, na de 52fokra gondoltam tolhatok még egy lapáttal
Ja igen a Vid: azt hiszem az "átlag" 1.325-ös a Procc, bár a prime stabil 3 Ghz-et valami 1.2V valós fesz környékén csinálja...szóval annyira nem sz@r..
KTTech:
az előbb emlitett 1,45-1,55 környéki feszt "biosból" hogy értsem?
Annyit állitasz be a biosban, vagy annyit ir az everest illetve a bios? nem mindegyén 1,475-öt állitok biosba, és 1,4-et kap everest illetve bios szerint
köszönettel
twine -
Beowulf_78
addikt
Másképp fogalmazok... a lehet hogy +200mhz nekem nem ér 50k-t.
Mert ha nem, a vizet nem vihetem vissza hogy "köszi, de nem kell mert csak +70mhz tudtam húzni".
Meg igazából elég ez a 3,8ghz.Még úgy is hogy nem minden progi támogatja a 4 magot, ill. alíg támogatja valami.
Ha pedig szépen év végére felfejlődik a támogatottság, nagy tüzijátékot fog rendezni a 4x3800mhz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest