- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Gondolom a patch-t nem raktad fel hozzá! egyébként ez a játék is kezd hajazni a GT4-re, mert ez is képes bármilyen konfigot megizzasztani. Pl a játék topicjában írta az illető hogy gyakran akad, még nem eléggé optimalizált. Pedig I7 920@4GHz +5970 kombóval tolja.
Szóval nem jó a példád. Alacsonyabb felbontásban hamarabb előjön a procilimit, míg magasabb felbontásban inkább a vga limit jellemző. De ezt játéka válogatja.
-
Gaboman
nagyúr
Végül is az a gond vele hogy hiába emelem meg az órajeleket nem történik semmi, de mitől lehet azt nem tudom.
3000-3600ra való Mhz növelésnél semmi nem történik FPSben.
Viszont 2400-3000nél igen, ott számottevő növekedés tapasztalható.
Beállításaim 1600x1200 én minden Fullon AA társaságában. -
sz.j
nagyúr
Ahhoz, hogy ez a 40-45° meglegyen, szerintem nem csak jó példánynak kellene lennie a procinak hanem más hűtővel is kellene hűteni, nem TX ...-el
Mert pl. a procimat nem lehet egy utolsó példánynak nevezni, és ráadásul egy TRUE Black + S-FLEX 1900rpm kombóval volt hűtve, 1,104V core fesszen, mégis 46-48°-os volt a procim. -
SipiBcs
őstag
Az eddigieket követve, olvasgatva 1,25 - 1,28 környékén megvan az átlaggal a 4GHz. Egy jól szellőző házban nem kell különleges hűtés véleményem szerint ehhez a hőfokhoz. A TX2, ha nem is a legprofibb hűtés, de jól teszi a dolgát. Szerintem meglesz neki az 50 fok alatti hőmérséklet, ha nem kell 1,3V-ot adnia a 4GHz-hez.
Ha meg 55 fokos lesz sem kell eldobnia a cuccot... ugye...De kíváncsian várom az eredmény.
-
hellboyxtr
csendes tag
Értem,megnéztem VID-et 1.2250 v ez a processzor feszültségét jelenti amugy?
Akkor ezt kell csökkenteni BIOS-ba.Közben vissza állítottam mindent mondom hülye módon ne menjen így amíg teljesen ki nem kupálódok ebből a témából is
Annyit szeretnék megtudni h milyen processzorhűtöt ajánlasz,nekem mondták az Arctic Freezer Extrem Rev 2 h az képes a négy magosokról is leszedni szépen a hőt ha váltás lesz esetleg.Megmondom kicsit túlzásnak érzem ezeket monstrumokat,ha tudsz valami okosat erre mondani megköszönném eddig is sokat segítettélÜdv Hellboy!
-
hellboyxtr
csendes tag
Auton van a fesz,most csak annyit tettem h megemeltem a szorzót meg az fsb memóriát hagytam 1066 mert ugye amennyit nőt az fsb annyit nőt a memória is.
Ha kell feszt adni,mennyit?Olvasgattam itt hozzá szólásokat az elejétől de semmi konkrétum h mit merre meddig.Haveromnak is ugyan ez a konfig és neki is így van,ő javasolta h próbáljam meg. -
BalaNce87
addikt
Elég szép a 4Ghz-es eredmény, habár nem ismerem az E0-ban rejlő lehetőségeket! mondjuk látom a memó időzítései össze lettek kuszálva
Egyszer nekem is sikerült 4Ghz-rn elindulni de prime alatt kékhalál volt
Nekem a real temp mindig 10 fokkal kevesebbet mutat. Régebben, mikor még a topik elején voltunk. Kb két évvel ezelőtt, akkor mindig azt mondták, hogy a real temp mutatja a REAL-tNa mindegy. Meg azt is mondták, hogy az Wolfdalek szenzorai nem az igaziak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest