Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Igen, olvastalak, köszi a részletes leírást, csak még nem volt erőm érdemben megválaszolni.
A hűtésnek mindenesetre jobban utánajárok akkor, bár ha jól sejtem pár hozzászólásnyi tapasztalat van csak erről a kütyüről. Esetleg túrok még valami külföldi fórumot is...Windows Store-al meg még nem találkoztam, de szerintem meg leszek nélküle.

(#1237) tatararpad
Jó, hát játék az sokadlagos vele, de PS-en azért meglepődnék ha használhatatlan lenne. Biztos lehet vele komoly erőforrás igényes dolgokat is gyártani, de én egyelőre csak weblapot tervezek, az meg még az itthoni AMD Semprom 1,61 GHz-s kölcsön géppel is megy, bár igaz, ez már néhány dolognál sokat darál meg lassul kicsit, de szerintem az inkább az 1,25 GB RAM miatt van.(#1239) Laza...
Tehát akkor személyivel lehet csak átvenni a csomagot a postástól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- GAMER PC (Core i7-10700K UNLOCK / 16GB DDR4 / Gigabyte RTX 2060 6GB OC / 1TB SSD + 1TB HDD) garancia
- Gamer PC 3070 12600k
- Félgépek,jó állapotban,kiszórós akció,i3-i5,ddr3,h61m,intel hd
- i7 8700/ RTX 2070 super alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xbox Series S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A hűtésnek mindenesetre jobban utánajárok akkor, bár ha jól sejtem pár hozzászólásnyi tapasztalat van csak erről a kütyüről. Esetleg túrok még valami külföldi fórumot is...