Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
Extracsaba #2784 üzenetére
Másik témában kérdezted, de azért leírom ide is, mert ide tartozik.
A Linux telepítőt én ígértem mert nekem a Pipora és a Wintelre is azt raktam. (Xubuntu)
Megvan az USB telepítője is, megígértem, hogy kiteszem, de azért várok még ezzel, mert a WiFi és a BT nem megy vele, ahhoz kernelt kell forgatni.
Én megtettem, de majd kitalálok rá valamit, hogy közkincsé tudjam tenni kernelforgatás nélkül.
(32bit UEFI miatt vannak a problémák ami miatt nehéz telepíteni, de azt már megoldottam) -
interstate76
addikt
válasz
Extracsaba #2784 üzenetére
Írtam valamelyik topikban, hogy játszottam rajta a Tropico 3-mal. Ha hinni lehet a gépigény.hu-nak, akkor a FIFA Manager 13-nak is el kell futnia rajta, mert kicsit szerényebb a gépigénye, de azért mérget ne vegyél rá, hogy menni fog, ill. lehet, hogy megy majd rajta, de csak akkor nem melegszik túl tőle, ha kicsit dobsz a gyári hűtésen. Próba, cseresznye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Milyen digitális videókamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged