- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Lifeforce #2192 üzenetére
Üdv.
Először is köszi a választ.
A hűtés problémára első pillanattól számítottam, az méret csökkentés egyértelmű következménye. Valamit valamiért.
Akkor miért is akarok ilyet venni? És mért pont ilyet, azaz EZTET.. (még írtam volna mögé pár "tetet")
Először mivel kicsi, befér a tv mögé, és a kutya sem látja hogy ott van. (pl a párom) Ami passzívakat néztem, az már a méret miatt is kiesett a pixisből...
Aztán miivel magyar boltban, magyar garival megvehető. ( Úgy látszik már túl vén vagyok, hogy adok az ilyesmire, bár a telefonjaimat, és még pár kütyümet tekintve masszívan rúgom ezt a feltételt. ) Továbbá a garanciát tekintve, további 2 évvel megtolható, és akkor kínlódjon a melegedés, és behaló a venti jelenséggel a garanciás szervíz. Max visszabalhézom az árát, a tapasztalatot pedig megtartom...Miért nem kerestem?
Töredelmesen bevallom, örültem hogy egyáltalán idetaláltam,és ahogy belenéztem a fórumba, amiket olvastam, ott a passzív hűtős cuccokkal voltak gondok. Az is igaz, hogy ez nem volt több fél óránál...
A stickekkel kapcsolatban jó ideje "nyalom" a netet hasonló cuccok után, de komoly lehúzást, kritikát ami kizárná a vásárlást nem találtam.Tehát erről a cuccról, van valakinek infója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest