- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Megérkeztek a Crucial leggyorsabb LPCAMM2 memóriái
- Nem kellett sokat várni a friss GeForce driver gyorsjavítására
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
up
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Husky
aktív tag
> Mindenképp érteni akarja hogy mit kap
Továbbadja, de míg a távirányító sima PCM (van jel/nincs jel), az IRDA már PWM (milyen hosszú volt a jel) ... és mivel az IRDA nyelvén nézve a távirányító fix hosszúságú értékeket ad erősen változó baud rate-tel, így ezért dől össze az egész...
Az egér vevője meg ki tudja mit vesz, a gyártótól függ, mit használnak...
(Ha távirányítani akarsz, alighanem mégis rá kell majd szánnod azt a 400 forintot az alkatrészekre.... bár win alatt állítólag erősen ingadozik a vett jelek mennyisége a gép leterheltségének függvényében...) -
Husky
aktív tag
A LIRC kétirányú stuff... egyrészt tudod távirányítani a gépedet, másrészt - ha van infra adó a sorosporti cuccodon - a gépedről tudod távirányítani a TV-t, videót.....
Az IRDA-t nagyon nem erre találták ki, de meg lehet úgy erőszakolni az adót, hogy az infra LED-je kb távirányítónak látszó tárgyként tűnjön a TV-d számára...
A távirányítók soros adatfolyamot nyomnak ki, amit az IRDA első körben nem vesz, mert nem passzol a baudrate, ha meg mégis vesz, akkor második körben konvertálja hülyeséggé, mert más protokollal kommunikál a távirányító, és mással az IRDA... -
Panther
HÁZIGAZDA
Bővebben: link ( http://www.lirc.org/irda.html )
Itt mintha azt írná, hogy esetleg működhet. -
Husky
aktív tag
A rádiós egerek assz'em 400kHz körül mennek, a WiFi drótnélküli hálózatok meg 2.4GHz-en....
A távirányítók 36kHz körül mennek, az IRDA meg az átvitt sebességtől függő frekin...
Ez olyan, mintha a benzinkúton ''üzemanyagot'' akarnál tankolni a kocsidba...
MOD:
Vagy ha csodálkoznál, miért nem világít a 220 voltos izzó a kiégett féklámpád helyén...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
irda != távirányító
De az irda is infrával megy, nem? Úgy értem... szóval az nem ugyanúgy infravörös fénnyel kiadott impulzusokkal kommunikál? Vagy most akkor hol a hiba? Túlfejlett ez a vevő, és ő maga próbálja értelmezni a vett jeleket, és mivel nem érti miről van szó, csupa hülyeséget küld a számítógépnek?
És akkor mi az infraport? Az nem IRDA? Az IRDA akkor mi? És .... tudom full hülye vagyok a dologhoz.Nem tudod esetleg részletezni egy kicsit a két dolgot, meg elmondani a kettő közti különbséget, hogy miért nem fog ez így működni? (Elhiszem hogy nem fog, sőt látom is, csak érdekel a miért
)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Linuxom sajna nincs (jelenleg).
Melyik programmal milyen beállítások mellett nézzem meg? (Windows) Feltelepítsem az infraportot? (Ott lesz az eszközkezelőben egy virtuális COM, virt. LPT port + infravörös eszköz. Ilyenkor 3 mp-nként keresi hogy van-e a közelben mobiltelefon, valami... egy infraérzékelőt csináltam, amin egy piros led villog ha infrajelet kap, ezzel látom.) Melyik portot állítsam be? (COM1 a valós, amihez csatlakozik, COM4 a virtuális amit a Windows kreál ha feltelepítem)
Egyébként csupa 00-t, FF-et, F0-t meg a franc tudja még mit szokott venni. De minden gombra ugyanaz a jel, ráadásul ezerszer (értsd: 00 00 00 00 ...stb). -
Husky
aktív tag
Megépítettem a TSOP-os vevőt, bedugtam, COM1, megtanítottam a gombokra, 5 éve megy.
Azóta építettem még négyet, azok is mennek.
Hibaüzenet? Mit vesz? Mit ír ki? ... Linux alatt az irrecord debuggernek tökéletesen megfelel.
MOD: Ebben ki tudja milyen kapcsolás van, lehet hogy csak a saját driverével megy.
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
lehet, hogy az egér vevője azért nem jó, mert mint korábban is volt róla szó nem olyan frekire van hangolva, mint a távirányító.
a rendes, soros infraportnak viszont normálisan kéne működnie, ha ezt normál infraportnak adták el és nem megint valami spéci eszközhöz való.telefonokhoz való infraport ugyanis nem jó távirányításhoz, ez már többször elhangzott.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nos az egérrel nincs baj, azzal könnyű (táv)irányítani a PC-t
Az van, hogy van egy infrás egerem. Ez úgy müxik, hogy van az egér, azon egy infra LED, amely egy infra vevőnek nyomja a jeleket. A vevő rendesen PS2-re csatlakozna, de van hozzá ps2->soros átalakító. A vevő az egérhez járt, ezért nemtom jó-e másra is mint az egér jeleit továbbítani. Úgy fest hogy nem.
Ezen kívül van egy infraportom is (COM-ra csatlakozik), amely jól müxik, mivel mobiltelefont látja vele a számítógép. Ezzel próbálva a WinLIRC-et meg a többit az van, hogy állandóan ugyanazt veszi,a kármilyen gombot nyomok. Hogy mit? Az csak attól függ, hogy hány bps-re állítom be a portot. De minden gombra ugyanazt. -
Panther
HÁZIGAZDA
Úgy látszik ez a téma már lejárt .
-
Panther
HÁZIGAZDA
Naa
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem van egy infrás (nem optikai!) PS2 egerem (soros átalakítóval), meg egy soros infraportom, amit beinstallálva Win98 alá, már kapcsolatot tudtam teremteni egy mobillal.
Most mit kéne csinálni hogy menjen a távirányítás? Mert van itt szó uice-ról, winlirc-ről, girder-ről, de... winlirc+infraportot próbáltam eddig de nemtom mit kéne beállítani. Egyáltalán fel kell installálni az infrát, vagy csak szimplán rádugni a COM1-re?
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Van egy kis gondom. Van egy notebookom, amin van infraport. Azonban az összes program azt kérdezi, hogy melyik COM portra van kötve a vevő...mivel semelyikre, így nem tudom mit kéne beállítani
-
naszi
csendes tag
Én annak idején nem direktben használtam a Girdert, asszem próbáltam úgy is, de nem sok sikerrel.
A jel megértésére én mindenütt Winlircről hallottam, egy egész apró progi, ennél állítod be, hogy adott jel milyen gombot jelent a távirányítón. Ezután Girderben lehet a gombokhoz mindenféle történést rendelni, bemenetnek Winlirc plugint kell megadni.
Én így használtam az 1500 Ft-ért összerakott infrámat, és ment simán. -
G@ben
addikt
Senkinek nincs tippje, hogy mi lehet nálam a gond?
A topicnak meg egy UP! -
G@ben
addikt
Kicsit felhozom a topicot, mert akadt egy kis problémám az infrával és itt hátha értetek hozzá.
Szóval van egy távirányítós infra a com1 porton és a Girder nevezetű progi. A baj az, hogy beprogramozom, hogy melyik gombra mit csináljon, de össze-vissza veszi a jeleket. Pl hangosítás helyett néha halkít vagy némít vagy semmit sem csinál. A Girderben alul, ahol kijelzi, hogy éppen milyen parancsot adtam ki, egy gomb lenyomására 5-6 féle kód jelenik meg.
Az infra tuti jó, a távirányító tuti jó, a com port tuti jó, mert minden ki lett próbálva máshol illetve más eszközzel.
Mi lehet a probléma szerintetek? -
LukE
veterán
Ja, kell valami atalakito, ami usb-n beszelget a geppel. Usb protokol kicsit bonyolultabb, mint a sima soros port.
(az 1x iras, vagy uv torles azert gond (nekem), mert azert nem fogom egybol tokeletesre megirni a programot, elobb meg ki kellene talalni, hogy hogy is mukodik. Es rendes uv torlo (ami meg jo draga) nelkul picit maceras kitorolni...)
Ha jol sejtem, soros-usb fordito csip mindket iranyba mukodik, mondjuk nem nezten utanna kulonosebben
Hm, ha korulneznel, hogy AT43USBxxxx szeriabol van-e nekik, vagy ha az nincs, akkor AT89C5131. Bar van meg 1 par ceg, akiket nem hivtam fel, szoval lehet, hogy itthon is kaphato... -
naszia
csendes tag
ismet szolok:
Nemet oldalon talaltam a kovetkezot:
USB-re kotheto infra vevo, sajat osszerakasra, ha minden igaz elore programozott ic-vel, igy ahhoz nem kell ''felszereles'' vagy kulon programozo cuccot epiteni.
Ez igy 15?, plussz postakoltseg 4?.
http://www.ocinside.de/go_d.html?/html/modding/usb_ir_receiver/usb_ir_empfaenger_d.html
asszem en ennel maradok
[Szerkesztve] -
Kuznyikov
aktív tag
Én megépítettem a #9 hozzászólásban szereplő programozót és a vevőt is. Gépre dugva minden ok, a windows is és a progi is látja az infra vevőt a COM-on, viszont távirányítót irányítva rá, próbálkozva a programozásával a progi mindig ugyanazt a ''kódot'' veszi. Tehát egyetlen ''kódú'' jelet vesz mindig, így nem lehet csak max egy bill. kombinációt hozzárendelni. Lehet, hogy ez esetleg távirányító hibája miatt volt? (csakmert azóta /1,5év/ az isten tudja hol porosodik szegény...) Vagy valami egyszerű megoldás nincs erre a problémára?
-
naszia
csendes tag
kossz az infokat, bar elektrotechnikaban luzer vagyok, ugyhogy kerdezek hulyesegeket:
tehat chip azert kell, hogy atalakitsa valahogy a serial jelet, mert az usb csatinak mas kell? hangos gondolkodas: mas jel kell, merthogy kevesebb drot van usb-n mint serial-en, ez helytallo?
programozni mit kell a chipbe amiert az 1x-es megoldas problemas? uv-torles miert gond?
es a vegen emlitett usb-serial chip serial-usb iranyba is megy, vagy nem es ezert emlitetted kulon?
ja, es en Ausztriaban vagyok jelenleg, tehat ha erdemes utananezni annak az Atmel micsodanak, hatha van, csak szamot mondjal,
kossz az eddigi infot is,
udv -
eddie303
őstag
Sima infravörös sorosportot lehet építeni? Ha igen, hol találok infót hozzá?
-
LukE
veterán
csak az usb csipp lenne kb +1000 penz, microchip jelenleg csak 1x programozhato, vagy UV torolheto cumot ad el, ugyhogy fejlesztgetes lassan megy... Atmelnek lenne 1 szimpatikusabb szazlabuja, de azt eddig nem talaltam itthon...
Vagy lehet kapni USB-serial chipet. Valaki itthon is arulja, csak hogy ki, meg az ara nem ugrik be. -
mojo
csendes tag
-
Igen, lehet (Linux alatt, LIRC-cel hasznalom)
Nekem egy PCTV Pro-m van, es annak a cuccai eleg jol hasznalhatoak, csak az a gaz, hogy az infravevojeben vmi beepitett logika van, ami maga dekodolja az infrajeleket, es ez az erosito taviranyitojanak a jeleibol mindenfele hulyeseget general, az meg eleg zavaro, hogy ha pl halkitani akarom a filmet, akkor azzal egyutt sikerul masfel percet odebtekernem(Viszont a TV taviranyitoja nem zavarja)
A LIRC-es serial portos vevot keszulok megepiteni, csak az zavar, hogy eletemben nem csinaltam meg semmi ilyesmit
[Szerkesztve] -
naszia
csendes tag
Sziasztok,
na az IRDA-s kerdesre nem tolakodtok, kerdezek mast:
USB-re kotheto sima infra vevorol nem tudtok-e? En epitettem nem reg egy serialre nyomhato vevot, frankon mukodott, de notebookon mar nincs serial, csak usb.
naszia -
naszia
csendes tag
Szasztok,
A notebookom infrajat szeretnem hasznalni, taviranyitasi cellal, egyelore nem jottem ra, hogyan leheljem eletre. SerialWatchert probaltam, semmi eletjel amikor taviranyitoval hadonaszok. Win XP alatt nem talaltam semmit, hogy mi a fenet lehet ezzel az infraval kezdeni.
Toshiba Satellite Pro M10 es Fast IR van benne, ez nem tudom szamit-e valahol,
kosz a segitseget,
naszia -
mojo
csendes tag
Nekem müködik a TVtuneres infra, igaz a távirányítóját nem sikerült megtanítanom
)
Meg együtt nem megy a TVtuner távirányító programja a Lirccel.
Nem tud valaki Lirces, Pinnacle-s TVtuner programot, jót? -
mojo
csendes tag
A TVtunerem távját és infráját tudnám használni távirányításhoz?
Ha esetleg van valakinek tapasztalata, irhatna.
Kösz! -
TitiRii
senior tag
na mi van, up topic!
me engem érdekelnek a dolgok
olvasgattam kicsit,és ezek szerint: alaplapi infraport-távirányító nem járható
csak ilyen com portos megoldású infraportokal
jol értem vagy semmit se tudok? -
warehorse
csendes tag
Nem tudom, hogy a 2000MHz-es AMD lassabb-e mint a 333-as
, de én megépítettem ezt a vevőt, letöltöttem a WinLIRC nevű programot (forráskóddal), és a Girdert (asszem szintén ingyenes és jól használható) és már több mint 1 éve használom 3 gépen. Mindent tud, amit kell, és még semmi baj nem volt vele. Maga a winlirc tanítható minden távvezérlőhöz, de a Bővebben: link oldalon előre programozottan is fent van egy csomó dolog. Ja, és ez alapján a kapcsolási rajz alapján még én is meg tudtam építeni
Szerintem érdemes vele próbálkozni, ha béna az ember, akkor eltart vagy fél óráig is amíg összeszereli
-
sirály12
őstag
up.
Még nem válaszoltál a 38. hozzászólásomra Fillx. Mert ha oan, akkor nekem kellene egy, ha megcsinálnád nekem. -
szasza_1
senior tag
uICE-vel nekem nem volt gondom, pedig már használtam a KWORLD TVtunneremmel, meg egy Dell-es távirányító+vevő -vel. És a Dell-es távirányítot meg sem kelett neki tanítani, minden gomb már fel volt programozva. (???Az a Dell nem is biztos, hogy dell volt, de valami hasonló)
-
törölt tag
nyákot hol tudok venni?
-
[w]
őstag
az egyik legjobb infrás szoftvernek a DRCS-t tartom.
ennél nincs kisebb és egyszerűbb. ugyan programozója már nem fejleszti, de nem is kell
Bővebben: link -
suste
veterán
tavaj én is szenvedtem ilyennel
annak a legjobb akinek van már vmilyen infrás dolog a gépében (pl tv kártya)
akkor nem kell 3 progi, csak 1, de csak az eredeti távirányítóval megy
de szerintem nagy szopás a szoftveres része!
sokat szivtam az uICE-val, pedig tényleg jó kis progi, állati jól konfigolható
[Szerkesztve] -
sirály12
őstag
Csákó.
Lenne még egy-két kérdésem:
Te pont ugyanazt a kapcsolást csinálod ami a 9. hozzászólásodban lévő linken van?
Kb mikorra tudnál eggyet küldeni nekem utánvéttel.
Mert ha pont oan, és megcsinálod nekem és beneveznék egyre.
A többit majd mélben megírom, ha megy a dolog.
[Szerkesztve] -
euclio
tag
Szervusztok, én kicsit más porblémával küszködöm, de majdnem erről van szó,
hátha tud valaki segíteni:
szeretném a soros portra kábellel kapcsolódó bazidrága filmes fényképezőgépemet galvanikusan elválasztani a számítógéptől, mielőtt az gondol egyet és küld egy olyan feszültséglökést, amitől a fényképező megnyúvad.
Erre ideális lenne vmilyen infrás vagy optocsatolós basz. A kommunikáció a távirányítós dologgal ellentétben itt kétirányú, vagyis ha infráról beszélünk, mindkét készülékre rá kellene dugni vmit....
Ha érted miről van szó, és van ötleted, léci ímélelj meg! Köszi! -
ogabo
csendes tag
szasztok!
jól felkeltettétek az érdeklődésemet. vettem nemrég egy USB-s infrát a telomhoz, oszt most arra gondoltam, meg lehet-e oldani a távirányítást azzal is?
(mármint az USB-s infrával, nem a teloval.)
hátha ti okosabbak vagytok.
üdv, ogabo
[Szerkesztve] -
Tombi
őstag
lehet hogy tudatlan vagyok de táviárnyitót honann szerezzek az infrához ? vagy müxik egy sima TV távval is,miután ráprogramoztam ?
-
kovacsson
tag
én is valahogy így vagyok - ha működik a távommal és van szoftver hozzá stb. akkor én is befektetnék 1,5k-t egy ilyen kütyübe. viszont nem vállaákoznék forrasztgatásra, mivel jogot tanulok, ami elég távol áll ettől
nekem is ráér viszont, szólj, h mikor és hogyan, ilyenek. -
TitiRii
senior tag
nem kell,sőt azon gondolkodok hogy a com port csatit is feles ráforasztanod
a ház belsejében lesz,bele lesz majd modolva
csak akkor nem vágom mit magyaráztál ilyen nic kodolásrol 700ft ért
az akkor most nem kell?
na meg mekkora az esély rá hogy müködni fog,illetve hogy a távirányítommal müködni fog?(és hogy tanítom meg neki hogy csak pl a cd kontrol részel tudgyam vezérelni?) és még sok ilyen kérdésem van
per pill ráér,szal lehet megvárom mig feljösz pestre
és akkro hátha akad épp egyi lyen kütyü nálad -
Elrood
őstag
Na elkezdtem tölteni, majd mondok tapasztalatokat.
OFF
Google miért hülyült meg?
Pl mikor a keresés a webent nyomtam neki, kizárólag magyar nyelvű oldalakat hozott be, és mikor huszadszorra benyomtam neki hogy a weben keresssen, továbbra is a magyarnyelvű oldalakat hozta be.
/OFF -
TitiRii
senior tag
hmhmm
akkor marad ez
szal 1500 pénz lenne egy ilyen?
enyiért befizetnék egyre
feltéve ha müködik a távirányítommal
bár szivesen megcsinálnám magamnak,de most csak ezért ilyen nyákot filcet meg savat venni.. meg külön pic égetőt is megépiteni hozzá
az ugy már több lenne és nem nagyon van időm,örülök ha az lcd re jut időm,
még igy is egy rakat dolgot kell modolnom
[Szerkesztve] -
TitiRii
senior tag
ez tetszik
szóval mibe is fájna nekem egy ilyen ha mindent kérek hozá?
az erősitöm távirányitojával akarom baszkoruálni, fogalmam sincs hány mzhn ad
amugy ha az alaplapon van valami infra red conector akkor oda is lehet müteni ,vagy oda mi kell?
comportnak szükén leszek ugyanis, lcd panel meg ilyenek miatt
alaplapom asus a7n8x deluxe
ezen elvielg van valami infra bizgenya,nem foglalkoztam még anyira a témával,de ez felcsigázot most -
fillx
csendes tag
figyu a notin XP van mert akkor inkább töltsd le ezt a kettő fájlt ok
Bővebben: link -
fillx
csendes tag
Hát az első ötletem kb 2 éve ez volt
Bővebben: link
Nagyon egyszerű csak kb 3 progit kell bekonfigolni AMD gépeken nem műkszik ha gyorsabb a procid 333 Mhz -nél akkor kihagyja a jelek felét.... szóval nagyon macerás
[Szerkesztve] -
fillx
csendes tag
Most te azt mondod hogy neked alaplapi infraportod van ugye mert csak abban az esetben tudok segíteni át kell írni 2 fájlt a ''c:\windows\inf\'' mappába az egyik a ''msports.inf'' a másik a ''netirsir.inf'' fájlba és akkor az alapi infrát ''Generic Ir Serial Port'' -nek fogja felismerni!
!Figyelem: előtte jó ha elmented valahova a másolatukat!(msports.inf ; netirsir.inf)
Módosítások (Win 2000/XP):
>>>>>msports.inf -ben<<<<<
Hozzáadni a ''[ControlFlags]'' alá
ExcludeFromSelect=*PNP0510,*PNP0511
Hozzáadni az ''[Std]'' alá
%*PNP0510.DeviceDesc% = ComPort, *PNP0510, *PNP0511 ; Communications Port
%*PNP0511.DeviceDesc% = ComPort, *PNP0511, *PNP0510 ; Communications Port
Hozzáadni a ''[Strings]'' alá
*PNP0510.DeviceDesc = ''Generic Ir Serial Port''
*PNP0511.DeviceDesc = ''Generic Ir Serial Port''
>>>>>netirsir.inf -ben<<<<<
Módósítás a ''[ControlFlags]'' alatt
ExcludeFromSelect=*PNP0510,*PNP0511,*IBM0002,*IBM0034,*IBM0020
Az aláhuzottat törlöd ki!
Hozzáadni a ''[MS_Devices]'' alá
%*PNP0510.DevDesc% = PNP, *PNP0510
%*PNP0511.DevDesc% = PNP, *PNP0511
most csak annyi dolgod van hogy belemész az ezközkezelőbe és eltávolitod az infra adaptert és ujraindítod a gépet!
és ennyi az egész de ez csak alapi infránál működik (IRDA) -
Elrood
őstag
És akinek van infraportja csak valami software kéne hozzá? Ez ügyben mit tudtok mondani?
-
fillx
csendes tag
Kb 3x3cm széles nyáklapra el lehet készíteni gyakorlat és kézügyesség ajánlott
fel kell programozni a pic-et (IC) ezt én megteszem nektek csak valahogy el kell érnetek ingyen csinálom csak az ic-t fizessétek ki kb 700 HUF ez az agya (átalakítja az infra jeleket hexadecimális kóddá) király cucc -
fillx
csendes tag
Lidi már rájött a trükkre www.czobel.hu/uir Bővebben: link
valamelyik Com portra kötöd és kész az elkészítésben segítek! -
Gáborka
tag
Nekem van ilyenem, de az csak a vevő egység, távirányítóm, ill progim soha nem volt hozzá.
Anno 3 éve 1000ért vettem.
COM portra csatlakozik a csatlakozó házba belefért minden onnan csak a csirkebél jön ki, amink a végén a kis dióda/led pasznemtommi fityeg.
Szerintem a fent említett cucc is ilyen lehet. -
Lidi
aktív tag
Szerintem erre gonoltok:
Bővebben: link
Én is megépítettem, bár én vmi angol forrásból. -
Bazsesz
őstag
Ha jól tudom, akkor ezen van egy infra vevő, van két kondi, két ellenállás meg egy dióda.
1500 HUF-ért ha készre van szerelve tényleg olcsó, mert itt csak az infravevő egy ezres.
Üdv: Balu -
Infót, mééggg...
-
sirály12
őstag
Mien csatira kell nyomni?
-
fillx
csendes tag
Ha valaki szeretne egy inlyen pc-infra vevőt összerakni (vagy venni) akkor hozzám lehet fordulni segítek beállítani kb 1500 HUF az ára kicsi és az összes 36khz-s infra adót (távirányítót ismeri és megtanulja)! ha valakit érdekell írjon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Tőzsde és gazdaság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest