Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
warehorse
csendes tag
Nem tudom, hogy a 2000MHz-es AMD lassabb-e mint a 333-as
, de én megépítettem ezt a vevőt, letöltöttem a WinLIRC nevű programot (forráskóddal), és a Girdert (asszem szintén ingyenes és jól használható) és már több mint 1 éve használom 3 gépen. Mindent tud, amit kell, és még semmi baj nem volt vele. Maga a winlirc tanítható minden távvezérlőhöz, de a Bővebben: link oldalon előre programozottan is fent van egy csomó dolog. Ja, és ez alapján a kapcsolási rajz alapján még én is meg tudtam építeni
Szerintem érdemes vele próbálkozni, ha béna az ember, akkor eltart vagy fél óráig is amíg összeszereli 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen egeret válasszak?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anime filmek és sorozatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, de én megépítettem ezt a vevőt, letöltöttem a WinLIRC nevű programot (forráskóddal), és a Girdert (asszem szintén ingyenes és jól használható) és már több mint 1 éve használom 3 gépen. Mindent tud, amit kell, és még semmi baj nem volt vele. Maga a winlirc tanítható minden távvezérlőhöz, de a
Szerintem érdemes vele próbálkozni, ha béna az ember, akkor eltart vagy fél óráig is amíg összeszereli