Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
Üdv.! Felvált kijelző visszaragasztására volt valami okosság? Vagy csak szétszedéssel és új kétoldalú ragasztóval javítható? Valakinek volt már olyan tapasztalata, hogy felvált kijelzőszél miatt meghülyült a közelség érzékelő infraegysége? Pl. hívás után elveszem a fülemtől a telót és sötét marad a képernyő. párszor azt tapasztaltam, hogy ha az érzékelőnél viszanyomom a kijelzőt akkor észheztér és beadja a hívás vége képet is. Olyan is volt többször, hogy én hívtam rányomtam a hívás gombra és elsötétült a kijelző azonban a hívás működött tudtam beszélni is rendesen. Párszor azonban mostanában olyat is csinált a teló, hogy híváskor sötét maradt a kijelző. Most hardresetet adtam neki azóta ezt nem csinálta mármint, hogy híváskor sötét maradt a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Black 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 mini 256gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest