- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
Üdv.! Felvált kijelző visszaragasztására volt valami okosság? Vagy csak szétszedéssel és új kétoldalú ragasztóval javítható? Valakinek volt már olyan tapasztalata, hogy felvált kijelzőszél miatt meghülyült a közelség érzékelő infraegysége? Pl. hívás után elveszem a fülemtől a telót és sötét marad a képernyő. párszor azt tapasztaltam, hogy ha az érzékelőnél viszanyomom a kijelzőt akkor észheztér és beadja a hívás vége képet is. Olyan is volt többször, hogy én hívtam rányomtam a hívás gombra és elsötétült a kijelző azonban a hívás működött tudtam beszélni is rendesen. Párszor azonban mostanában olyat is csinált a teló, hogy híváskor sötét maradt a kijelző. Most hardresetet adtam neki azóta ezt nem csinálta mármint, hogy híváskor sötét maradt a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest