- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
raulicio
üzenetére
Nem haragszom. Nem olyan fából faragtak
. Csak zárógondolatként, hogy miért dicsérjük, veled ellentétben a MiniDeal-t:
2012. szeptembere vagy októbere óta vagyok "vevője" a MiniDeal-nek. Azóta jött össze az a rendelésszám, amit már említettem. Minden esetben volt is raktáron az "In stock" állapotú termék. Minden esetben legkésőbb másnap, de volt olyan, hogy az időeltolódás miatt még aznap postázták a csomagot. Minden esetben rendben megérkezett és az volt benne, amit rendeltem. Számomra ez elég reprezentatív.
Meglepő módon pedig létezik náluk olyan felirat is, hogy "Out of stock".
Nem csak az az üzlet a kínai shopoknak, hogy előre fizetsz, hanem az is, ha a vevők ne keltsék a rossz hírét.Azt én nem zárom ki, hogy volt, akinek nem jött be egy rendelés. De ezen az alapon pl. a Pandawill-től, Focalprise-tól már senki sem rendelne (a Fastcardtech-et nem is említem), mert ott aztán vannak kacifántos esetek. Szóval ennyi. Engem nem tudtok eltántorítani, mert a fentiek miatt továbbra is "kedvencem" marad a bolt.

slezakimi: Miután a Xiaomi Hongmi nem kellett senkinek, hogy ne álljon két telefonban a pénz, elkezdtem árulni a THL T100s-t. Láss csodát, a nyolcmagos, fullHD-s készülékre hamar lett vevő. Aztán másnap elkelt a Hongmi is. Így kezdtem a V3 felé pillantgatni. Kíváncsi vagyok rá, de lehet, hogy lesz még T100s-em.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Csak zárógondolatként, hogy miért dicsérjük, veled ellentétben a MiniDeal-t: