Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
slezakimi
üzenetére
Ki mondta, hogy hazudik? Maximum önhibáján kívül téved. Én készséggel elfogadom, hogy pozitív tapasztalatai alapján elfogult egy webshoppal kapcsolatban, de ettől még a minideal sem különb a deákné vásznánál. Na jó, korábban már elismertem, hogy talán kicsit jobb a többinél, de a "valós raktárkészletet jelenítik meg az oldalukon" egész egyszerűen nem igaz. Mint ahogyan az sem, hogy mindig igazat mondanak. Erről teljesen meg vagyok győződve, ne aggódj!
Csak ezen a szűk közösségen belül ketten vagyunk negatív tapasztalattal. Ez nem szimpátia kérdése a részemről, pusztán ténymegállapítás.
Sanyesz:
Ne haragudj, nem gondoltam, hogy ilyen érzékeny vagy! Pedig teljesen jópofa voltam...

Béke legyen veletek!
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Galaxy S25 SM-S931BLBHEUE - 512 GB - Jeges Kék - Icyblue - Kizárólag a Samsungnál elérhető szín
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest