Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Én nem láttam, hogy miért lenne jó, ha a gps-ről frissítené az órát. Így milyen gyakorisággal frissíti az órát, ha gps jelet fog?
Most leteszteltem. Átraktam gps-re az idő frissítését, gps bekapcsolva, chrome 180MB cache ürítés, reboot, majd antutu teszt. Szintén 19ezer feletti értéket dobott mobilnet nélkül, wifi-vel.
Ez a felébredés nálam soha nem volt. A korábbi telónál valamelyik 3. alkalmazás csinálta.
Még nézegetem, de nálam nem volt semmi a tiédhez hasonló, a web is smooth volt eddig egy két kis röccenést leszámítva, a gps-t a holnap utáni utazással még letesztelem.
Éjszaka általában a töltőn felejtem, kivéve tegnap, hogy megnézzem neked. 7 óra alatt 1%-ot esett az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Tesla topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium 96% Akku
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Ultramarine Színben, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- MiIphone 13 White 128Gb-100% akku-13 tok+fóliák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest