Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiteto31
újonc
Sziasztok!
Nem tudtok valakit, aki foglalkozik V3 kijelző cserével? Történt ugyanis, hogy elvált a ragasztás a bal felső sarkában, Én meg, mint kreatív ember "megoldom" alapon megragasztottam pillanatragasztóval. Ennek eredménye az lett, hogy a kapacitív gombok és a kijelző alsó 1-1.5 centimétere beadta az unalmast, tehát nem reagált semmilyen érintésre. Ekkor megpróbáltam még egyszer kivenni a kijelzőt, ami sikerült is, de a bal felső sarka megint megszívatott és az utolsó 1-2 miliméter nem engedett, így a bal felső sarokban az üveglap letört. Viszont azóta már semmire sem reagál a kijelző

Segítségeteket előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest