- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Gaming notebook topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Több mint beállítási probléma.
Annyi a probléma lényege, hogy aktív telenor 3G adatkapcsolat mellett nem lehet a telenor simmel hívást indítani és fogadni sem. Ha a 3G-t kikapcsolod akkor működik.
Azt már tudjuk régóta, hogy nem hardwares probléma, de hála néhány fórumos kitartó próbálkozásának, egyelőre úgy néz ki, hogy egy kb. 5 perces babrálással ez a probléma kiküszöbölhető.
Jelenleg is egy olyan romot használok, amiben jelen volt a bug, de most már kb 1 hete "tünetmentes" a telefon.(#5374) muhaha01 válasza tjokai (#5373) üzenetére
Igen, egy normál és egy micro sim kell bele, de lehet váltogatni szoftveresen, hogy melyik foglalat tudja a 3G-t.
Amúgy emlékeim szerint ha nem telefonos kártyán van a 3G és a 2. kártya telenoros, akkor lehet használni., de ebben már nem vagyok 100%-ig biztos.
Egy telekomos meg egy vodafonos kártya együtt tutira működik gond nélkül.Amúgy bár nekem közel sem volt annyi gondom, mint néhányaknak, de most már nem biztos, hogy belevágnék ebbe a kalandba. Van azóta már nem egy újabb telefon a piacon, bár gondolom azoknak is megvan a saját nyűgje. Ja és azt mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy a február elején megérkezett telefonom mostanra lett olyan állapotú, hogy nem nézem meg vadul minden nap, hogy van-e új rom. Szóval mostanra majdnem tökéletes lett. Én hardware-es problémával nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Beperelte a BYD Amerikát
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest