Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Reggel én is feltettem az 1.1.5-t és telenorosítottam.Eddig a legfontosabb amit kipróbáltam,hogy az adatforgalom bekapcsolva,az opera classic háttérbe téve,3G only benyomva és indítottam egy hívást,ment rendesen. Térerő gond nincs,mert nálam 3G csak az ablakban van,tehát nagyon gyenge a lefedettség,de akkor is szépen megy.Persze ez az 1.1.1-el is ugyanilyen szépen ment. A GPS-t még nem indítottam el,de már a navi program fel van telepítve.
Szerintem az iphone kedvelők ne is reménykedjenek,hogy valaha is ilyen kinézetű készüléket kapnak attól a gagyi MC Donalds whopper menüt zabáló cégtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest