Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Az egész úgy történt, hogy miután bemásoltam az nvdata fájlodat nem működtek a simek, bemásoltam a firmware mappát reboot után is élettelen simek. Ekkor döntöttem, higy visszaállítom az eredeti állapotot. Mivel az eredeti mappákat másnéven otthagytam, gondoltam törlöm a moddoltat és visszaállítom a mappanevet. Ekkor töröltem az nvdata mappát, majd kezdtem átnevezni az "old-nvdata" mappát nvdatara. Pont mikor ok-t nyomtam fölül beugrottak a simek hibátlanul. Nézem mi lehet. Hát az old megmaradt de volt egy nvdata mappa mostani időponttal. Ekkor már sejtettem, hogy önjavító a rendszer. Kitöröltem újra és vártam. Mivel ekkor már volt működő simek nem történt semmi. Erre reboot és jött a simkeresés, nvdata megjelent és minden ok.
Arra még kíváncsi lennék mi lenne ha 850-es firmware mellett törli vki az nvdata mappát éscrebootol, akkor is jó lesz a telenor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Érkezik az On the Edge, a körökre osztott wuxia RPG
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független akku 92%
- iPhone 13 128GB gyári független új akku megkímélt
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest