Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nem ismerem teljesen rendszer szinten még az androidot,de a data szerintem tartalmazza az összes program adatait ide értve a rendszer programokét is.Én nagyon csúnya dolgot tettem vele,mert más környezetben,más programok által mentett adatokat tettem az 1.1.5 alá.Ha valamelyik program csinálja,vagy annak a configja,akkor azt úgy lehet majd kideríteni,hogy az alkalmazásokban a gyanús programoknál nyomni kell,egy adatok törlése gombot és amelyiknél lehal a telenor,azt kell kicserélni,illetve a hozzá tartozó config fájlokat. Remélem jó a gondolatmenetem. Egyébként eddig minden nagyon szuperül megy rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest