Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
Nyomoztam egy kicsit, egyértelműen az etc/firmwre mappa tartalma határozza meg a baseband-et (ha szétnéztek weben számos telónál cserélgetik a baseband-et és ezt egy CW ZIP installal terjesztik, ami a firmware mappát tartalmazza és flasheli be, ha letöltesz bármi ilyet és belenézel a zip-be láthatod)
A másik, hogy a radió hardver és a baseband között a RIL tartja a kapcsolatot, ezt pedig a system/lib "akármilyen-ril.so" fájl tartalmazza. (olvasgatni való: [XDA-link]
szóval ha az 101-ből és a 108-ból kiszedett RIL fájlok egyeznek, azzal nem kell foglalkozni, csak a firmware mappát kellene cserélni (azért én még ezt a mddb mappát is cserélném, de erre nem találtam még hivatkozást) és valószínűleg nem elég a restart, hanem wipe data restart kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro, ezüst, karcmentes, kártyafüggetlen, 128 GB
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iphone 16 Pro 128GB 92% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest