Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsozy01
csendes tag
Nem tudom nem e történt meg, de én párhuzamosan azonnal felvenném a kapcsolatot a webshoppal, ahonnan vettem. Lehet, hogy nem ők voltak, de azért jobb azonnal jelezni!
Más:
Felraktam [EZT] a romot és nekem rendesen ment. Leszámítva a telenoros problémát, amit ez sem old meg.
Ezért töröltem és feltettem a 900-as, 1.0.1-es romot, ahogy RVR 400 kolléga is tette.
Most szépen hasít a telenor 3G! :-)
Wifi: OK;
BT: OK;
NFC: OK;
GPS: OK;
Szenzorok: OK;
Kijelző: OK;
Menü gomb: OK;
Tesztelem. Recoveryt, cache-t és az userdata fileokat beletettem az 1.0.8.GPSFix-es romból, úgy toltam fel.
Ha valaki próbálkozna itt a csomag:
[Drive link]
Remélem le tudjátok tölteni. :-)
Jó hétvégét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest