Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
Én ötödik napja hajtom a kis fehéret és az enyém is a TELENOROS tipikus hívás problémával kezdődött. De szerintem az hogy kikapcsoljuk a 3g-t az nem megoldás mert aki okostelefont vesz, az a net miatt veszi meg azt, és 2g-n nem lehet netezni. Úgyhogy ez nem megoldás. Valaki ajánlotta hogy csináljak egy "Gyári Beállítások Visszaállítását", amit meg is tettem és láss csodát a probléma eltűnt. Hozzáteszem hogy az első dolgom az volt hogy mentem a telenorhoz a MICRO SIM kártyáért, amit egyet, ingyenesen adnak, azaz kicserélik a normál kártyádat ( ments le mindent a normál simről mert elfog veszni). Szóval én egy kártyacsere és hardres után megoldottam a problémát és panasz nélkül fut minden, a kijelző a töltő egyaránt, sőt lemeríteni sem bírom. Reggel 10től este 10 ig be van kapcsolva a 3g H+, és estére ilyen 30-50% körül mozog az akksi töltöttsége. Komolyan mondom problémát okoz lemeríteni. Így este csak kikapcsolom és reggel felteszem tölteni majd 100% on leveszem. Szóval nálam minden tökéletesen működik, kivéve a flip caseből felvenni a hívást, valamint a home gomb, de ha diszkréten elkezdem nyomkodni 15ször akkor egyszer úgyis végre hajtja a home-ot. Szóval egy szó mint száz, én elégedett vagyok és szomorúan olvasom a sok negatív értékelést :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Riasztó topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest