- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- OLED monitor topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcll
senior tag
válasz
Imifej #18985 üzenetére
A Primon egyszerű, ott csak bepipálod a Live TMC opciót.
Majd a telefonra letöltöttem egy DUN alkalmazást (volt egy 1500Ft.os változat ami működött is, a neve: BlueDUN+), ezt elindítottam, engedélyeztem neki a kapcsolatot, blutooth bekapcs.
A PNA-n összepárosítottam a telóval, így a teló oszt nekik netet BT-n keresztül. PNA-n van egy BT opció menü, abban kell. Majd a párosítás után rámész, ugyanebben a menüben látni fogod a telódat, arra klikk, majd a köv ablakon adatkapcsolat ikon, és arra start.
Így működött. Hibája, hogy minden egyes PNA indításkor ezt végig kell játszani (újra kell párosítani), mert valamiért a párosítás nem 100%-os. Azaz párosodik, de sehogy sincs adatkapcsolat, csak ha újrapárosítod.
Szóval nagyon macerás. Egyelőre azt hiszm mégis a Waze lesz a jó navigálásra.... -
SzaboZE
addikt
válasz
Imifej #18159 üzenetére
Szörnyű lehetett
Nekem kb 2 kattintás volt a neten megtalálni a megyei térképeket, amin láthatóak mely szakaszok mely megyéhez tartoznak. Azért Mo nem olyan nagy, hogy egy-két szakaszt ne lehetne megjegyezni és kizárni a tervezésből
Cserébe inkább erőszakoljuk meg az igo jól működő rendszerét és fejlesszünk bele egy újabb menüpontot
-
gipsztigris
addikt
-
-
Pól2
csendes tag
válasz
Imifej #17581 üzenetére
Köszönöm a választ !
Szeretném megkérdezni,hogy van Navon 660 készülékem hivatalos Igo Primó térképpel, üzletbe vettem, ami - a műhold jelet gyakran nem találja, az akkumulátor sem a legjobb- annak a térképét egy Waytec 980 Bt-ra át szabad, vagy lehet tenni ?
Valamit olyat olvastam,hogy a térkép licens kód nem biztos hogy megengedi ?
A térkép aránylag friss csak a készülék nem a legjobb, van erre megoldás , vagy dobjam el.! -
synthi
újonc
válasz
Imifej #17496 üzenetére
Köszi a segitséget ! Láss csodát !! Kimentem az udvarra és megjelent minden kamerás funkció !! Még uj kamera bejegyzéseket is tudok regisztrálni a térképen !
Az nem lehet hogy van egy sys. beállitás hogy ezek a funkciók állandóan láthatóak legyenek ??????
Mert szerintem az volna alogikus ha ott be lehetne irni valamit hogy állandósuljon a kamera funkció ne csak műholdvétel fügvényében....
A szakik biztosan tudnak valamit ezzel kapcsban !!
Várom a megoldásokat !!!!!!!!!!!!
Előre is köszi !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Óra topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Ford topik
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged