Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
Sajnos a wayteq fóruma cenzurás és napok alatt jelenik meg egy-egy válasz, de hátha ér valamit ott is felvetni a waze témát...
http://www.wayteqforum.hu/wayteq-xtab-50-gps/315-wayteq-x995
-
SzaboZE
addikt
válasz
LantosBerry8 #18388 üzenetére
Mindig az utolsó
-
SzaboZE
addikt
válasz
Zolee11 #18167 üzenetére
Biztosan megoldható, de mivel ez a világon egyedülálló anomália, ezért a külföldi cégeket sajnos bazira nem fogja érdekelni, az igonak is kis falat ez a felhasználótábor. Gyanítom én is, hogy hasonlóan, mint pl a földutak és fizetős szakaszok, ez is megoldható lenne egy rétegben.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Imifej #18159 üzenetére
Szörnyű lehetett
Nekem kb 2 kattintás volt a neten megtalálni a megyei térképeket, amin láthatóak mely szakaszok mely megyéhez tartoznak. Azért Mo nem olyan nagy, hogy egy-két szakaszt ne lehetne megjegyezni és kizárni a tervezésből
Cserébe inkább erőszakoljuk meg az igo jól működő rendszerét és fejlesszünk bele egy újabb menüpontot
-
SzaboZE
addikt
válasz
gipsztigris #17980 üzenetére
Lehet lesz helyette más?
-
SzaboZE
addikt
válasz
pilota #17916 üzenetére
Van ám fekvő és álló loading kép és nappali/esti is és kilépő kép is ugyanígy, így nem egy file-t kell lecserélni. Ezt - ha jól tudom - a branding.zip is szokta tartalmazni, így ha az is van fent, akkor az abban lévő file-ok lesznek a mérvadóak. De ha valamit rosszul mondtam, akkor majd az okosabbak kijavítanak.
-
SzaboZE
addikt
Root kell hozzá és menni fog ezzel: https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix
-
SzaboZE
addikt
válasz
k_miso #17802 üzenetére
Az igo tudja azt, hogy ha a célhoz értél, akkor egy idő múlva kilép. (lehet hogy a skin tudja, ami nekem fent van, de a lényeg hogy megoldható). Ha be van állítva a tableten az energiagazdálkodás, akkor igo kilép, majd 1-2 perc után suspendbe megy a tablet, mivel nem fut semmi.
-
SzaboZE
addikt
válasz
s_e_n_k_i #17624 üzenetére
De a poikkal is lehet cigánykodni, meg lehet másképp is reklámot bújtatni bele , szerintem a lehetőség adott arra, hogy megtermelje a fejlesztési költségeket. Minimálisan zavaró módon, mittomén elmész egy szálloda mellett, akkor kis buborékban mutatja az aktuális akciót.
-
SzaboZE
addikt
válasz
gipsztigris #17621 üzenetére
Pont elég arra, amire egy átlagember használja a navit. Páromnak tökéletes lesz
Ráadásul a topik is felpörög, mert mindenkinek ilyen verziója lesz egy ideig
Ami még érdekes, hogy WinCE fronton lesz-e hozadéka ennek?
-
SzaboZE
addikt
"Az, hogy a TMC jön a háttérben a Petőfiról, elvileg nem kizáró ok, hogy én a neo fm-et hallgassam, ugye?"
Ha egy tunered van, akkor de! Gondolj bele! Ha te nem a Petőfit hallgatod, akkor a hangsávot "dekódolod" folyamatosan egy frekvencián. Eközben ő nem tud frekvenciát váltani és nézni a többi csatornát... Ehhez két tuner kellene. Talán az egy járható út lenne, ha a Petőfit hallgatnád és mellette szedné a csatorna infó sávját, de az meg elég fapad módszer lenne...
-
SzaboZE
addikt
Van valami opció, hogy minimum hány km-es útszakaszokon váltson át madárba, nem lehet hogy Szlovákiában volt ezen belül itiner, míg itthon nem volt? (itthon pl rámentél az autópályára, oszt 100km-en keresztül nem volt esemény, ezért ment madárba, míg Szlovákiában 2km-ként volt kanyar vagy valami)
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz
Szanyo74 #7664 üzenetére
a zz silver nekem is bugzik, de a nem silver jól megy. Valahogy megoldható, hogy ha a belső mp3 player megy, akkor ne érvényesüljön az automatikus lehalkítás hangnavigációnál? Elég idegesítő, hogy pár másodpercenként lehúzza a hangot, külső playerrel nekem tökéletes, úgy viszont a számcímeket nem látom.
-
SzaboZE
addikt
válasz
kisspista #4589 üzenetére
A válasz gombbal egyszerűbb lett volna válaszolni
Nem személyeskedni akartam, csak elmondtam hogy szerintem felesleges a funkció. Nekem a jobbrabalra se hiányzik. Bori van beállítva, a lehető leghallkabbra, így ha szól a zene a kocsiban, akkor nem is hallani. Ha meg valamiért nagyon koncentrálnom kellene a közlekedésre, akkor lekapcsolom a rádiót.
De ilyen nem igazán vót
-
SzaboZE
addikt
válasz
kockazatos #4431 üzenetére
Esetleg read only attributum beállítása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjelent a OnePlus 13T
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest