Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Volt ideje egyáltalán lekettyennie a garinak róla? Legjobb esetben is 5 év a gari, az ember meg 20 év után is szeretné leolvasni róla az adatait. Azt tudjuk a léghajók óta hogy a hélium szeret szökni, és mindig is nagy probléma volt a benntartása. 20 év alatt elrohad a szigetelés, vetemedik a fém, nem is látod a lyukat, de a hélium már ki is szökött. Anélkül meg nem megy, beleváj a fej a lemezbe, hiszen pont a rezgések csökkentésére, a fej tányérhoz közelebb rakására rakták bele.
-
gaben22
senior tag
Mielőtt feljebb léptem otthoni tárhely témában keresgéltem neten és azok, akiknél nagyobb mennyiségű HDD folyik át a kezeik alatt azt írták ők még egyszer se találkoztak hélium problémával úgyhogy úgy voltam vele akkor belevágok én is. Van itthon WD HC550 (18 TB), WD HC560 (20 TB) és Exos X20 (20 TB) héliummal töltött HDD-ből. Egyelőre mennek
. Utóbbi 2 tükrözve van (meg a nagyon-nagyon fontos cuccaim 25-ös BD-re is mentve vannak). Ha 10 évig elzakatolnak, akkor részemről már ok, utána úgy is átköltözök valami másra. Elvileg 2013 óta van héliummal töltött HDD, ha tömegesen elillanna, annak hírértéke lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest