Hirdetés
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solar Eclips
tag
En azt mondom kozel se olyan nagy a kulonbseg mint az elsonek gondolnank. De jo akkor vegyuk azt veszunk egy nast 2 4tb hdd ami tukrozi egymast ez az egesz legyen 350 euro es barati voltam. Evi 50 euro a mukodesi koltseg nalam.
az 10 ev alatt 850 euro. Es ha megpusztul az eszkoz vagy lakastuz lesz esetleg betornek az adataid nem lesznek meg. (1997 ota van internetem soha nem volt meg olyan, hogy napokig ne legyen)
dropbox 12 euro 5TB/ho. Most! 5 ev mulva mennyibe fog kerulni? Vagy 10 ev mulva?. Persze olcsobb otthon tarolni meg mindig nekem is van nas 15 eve (viszont kisebb tarhelyen van online backup is) kovetekzonek viszont ha ez megpusztul nem fogok ujabb nast venni, ma mar nem tarolgatunk filmeket csak streamelunk. Nem kell tarolni 12TB torrentezet filmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest