- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- HP notebook topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Solar Eclips #171 üzenetére
Ebben a vitában mindent igyekszel úgy paraméterezni, hogy a te véleményed felé leejtsen a pálya.
De egye fene akkor évi 18 ezer ft (ami osztrák fizetésből már min magyarból), adjuk hozzá azt is, mert a havi 1500 ft az tényleg komoly tétel.
Rendben aláírom, hogy ez zavar, és sok, de akkor a másik oldalról, hogy a francba nem zavar az, hogyha mondjuk 1 év múlva megszakítjuk bármiért, akármiért az egészet, akkor se HDD-d se adataid nem leszek, miközben kb ugyanannyit adtál ki? Mert ha mindegy, akkor meg 2-3W-okon (különbség ahhoz képest amit írtam) de 5-ön is (kb összesen) tök fölösleges fillért bhaszni. (értem én, hogy ezzel is afelé húzol, hogy na mégsem olyan olcsó a HDD ha már üzemeltetni is kell)
Ráadásul a HDD ha nem ejted le/töröd össze/öntöd le, akkor kb 10 évig veled marad, miközben el is adhatod, és akkor az ebbe fektetett pénz egy része is visszajön.
Vagy az, hogyhogy nem számít, hogy ha bármiért nincs net (nekem már volt ilyen többször, hogy ilyen-olyan okból napokig sem), akkor hozzá sem férsz az adataidhoz???És most itt nem arról van szó, hogy ne legyen felhő, mert szerintem is a kettő együtt a legbiztonságosabb, hanem arról van szó, hogy 4TB esetén mi éri meg anyagilag jobban. Illetve, hogy jelenleg el sem tudom képzelni, hogy az adataimat kizárólag felhőben tartsam, bármennyire is próbálsz meggyőzni arról, hogy az milyen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- iPhone topik
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Samsung Evo 840 250GB 2,5" SATA SSD
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 KXG8AZN84T09 4TB M.2 PCIe 4.0 NVMe,7000/5800 MB/s pár napot ment
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest