Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Solar Eclips #171 üzenetére

Ebben a vitában mindent igyekszel úgy paraméterezni, hogy a te véleményed felé leejtsen a pálya.
    De egye fene akkor évi 18 ezer ft (ami osztrák fizetésből már min magyarból), adjuk hozzá azt is, mert a havi 1500 ft az tényleg komoly tétel.
    Rendben aláírom, hogy ez zavar, és sok, de akkor a másik oldalról, hogy a francba nem zavar az, hogyha mondjuk 1 év múlva megszakítjuk bármiért, akármiért az egészet, akkor se HDD-d se adataid nem leszek, miközben kb ugyanannyit adtál ki? Mert ha mindegy, akkor meg 2-3W-okon (különbség ahhoz képest amit írtam) de 5-ön is (kb összesen) tök fölösleges fillért bhaszni. (értem én, hogy ezzel is afelé húzol, hogy na mégsem olyan olcsó a HDD ha már üzemeltetni is kell)
    Ráadásul a HDD ha nem ejted le/töröd össze/öntöd le, akkor kb 10 évig veled marad, miközben el is adhatod, és akkor az ebbe fektetett pénz egy része is visszajön.
    Vagy az, hogyhogy nem számít, hogy ha bármiért nincs net (nekem már volt ilyen többször, hogy ilyen-olyan okból napokig sem), akkor hozzá sem férsz az adataidhoz???

És most itt nem arról van szó, hogy ne legyen felhő, mert szerintem is a kettő együtt a legbiztonságosabb, hanem arról van szó, hogy 4TB esetén mi éri meg anyagilag jobban. Illetve, hogy jelenleg el sem tudom képzelni, hogy az adataimat kizárólag felhőben tartsam, bármennyire is próbálsz meggyőzni arról, hogy az milyen jó.

Új hozzászólás Aktív témák